Efbet Залози на Живо

Не залагайте това са измамници!

www.efbet.com

Ако обичате да залагате на живо, значи ще обичате да залагате и в Efbet. Всеки букмейкър предлага някаква форма на залози на живо, но трябва специално и иновативно отношение към платформата и предлаганите залози, за да можеш да се отличиш от конкуренцията, а залозите на живо на Efbet се справят повече от добре със задачата.

Какво представлява платформата за залози на живо на Efbet? Какви спортове се предлагат? Какви видове пазари имаме на разположение? Предлагат ли се преки предавания на спортни събития? Има ли допълнителни функции като статистики и графики на живо? Отговори на всички тези въпроси ще получите, ако дочетете този материал до край.

Какво представлява лайв бетинг платформата на Ефбет?

Ако искате сами да се убедите колко добри са залозите на живо на Efbet, просто влезте в “На Живо“ от основното меню на сайта и платформата ще се представи пред вас с пълния си блясък.

Много сайтове предлагат опция за избор от няколко различни изгледи на страницата. В този български букмейкър се предлага само един вид изглед, но той е най-утвърденият и, за нас, най-удобният начин за показване на събитията и залозите.

Efbet live bet

Влизайки в раздел “На Живо“, всички спортове и събития, които се провеждат в момента, ще видите в ляво на екрана си. Те са подредени по спортове, а като натиснете върху даден спорт в падащо меню ще се подредят мачовете от него, които се играят в момента. Още в същото меню се показва текущия резултат от срещите и коефициентите за победител.

Кликвайки върху даден мач, в центъра ще се покаже информацията за двубоя и всички налични пазари.

Дясната част на екрана пък е отредена за талона за залози и за прякото предаване на събитието, ако има налично такова.

Кои спортове са част от Efbet На Живо?

Efbet се стреми да следи на живо събития от всички спортове в програмата си. Естествено, най-интересните спортове получават най-голямо присъствие в лайв раздела.

Най-голямо присъствие виждаме от спортовете футбол и тенис, следвани от хокея на лед, баскетбола, волейбола, снукъра и много други.

Не си мислете, че ще можете да залагате само на топ събитията от дадените спортове. От футбола, например, залози на живо се предлагат дори и на първенство като това на Танзания. Има също така и много младежки първенства, приятелски мачове между никому неизвестни отбори и т.н.

Тенис феновете също се радват на богато меню от мачове на всякакво ниво – от най-ниското до най-високото.

Видове пазари На Живо

Както събитията и спортовете, така и пазарите за тях са изключително разнообразни.

Дори и най-безизвестните футболни срещи имат добавени залози на поне 10 пазара, сред които са пазарите Краен Изход, Брой голове, Кой ще отбележи следващия гол, И двата отбора да отбележат (освен ако това вече не се е случило), Точен резултат, Азиатски Хендикап, Европейски хендикап, Четен/Нечетен брой на головете, Равен Няма Залог, Резултат към определен момент от срещата и др. Колкото повече се вдига нивото на двубоя, толкова повече се увеличават и предложенията. За срещите от най-високо ниво те достигат до 100 и повече видове пазари, включително залози за корнери, тъчове, голмайстори, метод на отбелязване на головете и много други.

Видове залози в ефбет на живо

Залагащите на тенис могат правят прогнози за победителя в мача, победителя в следващия гейм, победителя в сета и в следващия сет, точен брой на геймовете, сетовете или точките в мача, а най-динамичните залози са за победител в следващата точка, при които буквално след секунди разбирате дали печелите или губите.

В баскетбола и волейбола също има редица интригуващи залози, като например първи до 5, 10, 20 и т.н. точки, хендикап, победител в следващия гейм или четвъртина и т.н.

Като цяло, опциите за залог в залозите на живо са не по-малко от залозите при пре-мач залозите, а дори обикновено са и малко повече, тъй като има някои специфични пазари, които са приложими единствено при лайв залаганията. Най-добрият пример за това са залозите за победител в следващата точка за тенис мачовете.

Допълнителни функции

Efbet Залози на Живо предлагат пряко предаване на част от събитията си, като за тази им услуга сме посветили цяла статия – виж Efbet ТВ пряко

Клиентите имат достъп и до базови статистики, но те включват единствено корнерите, картоните и резултата от срещата, което е доста малко в сравнение с обширните статистики, биващи на разположение в много други букмейкъри. Това е вероятно единственият негатив на лайв залозите в българския букмейкър.

Също така, за всички пазари в залозите на живо се предлага и Ефбет Кеш Аут функцията за затваряне на залог.