PokerStars

www.pokerstars.bg

PokerStars.bg е една от най- реномираните онлайн покер зали в света и може само да ни радва факта, че те отново са в България, след като Държавната комисия по хазарта им издаде лиценз. Представяме ви обзор на силните и слаби страни на тази онлайн покер зала.[starrater tpl=10]

Присъединете се към най-големия покер сайт в света – PokerStars.bg

Популярност – 10/10

Това е безспорно най- големия покер сайт в света, в който играят стотици хиляди активни играчи. PokerStars е два пъти по- популярен от най голямата покер мрежа (iPoker). Компанията сама по себе си държи между 20-40% от общия бизнес в цялата онлайн гейминг индустрия. Ако търсите сайт с много маси и играещи – това е без съмнение залата за вас.

Сигурност – 9/10

PokerStars също така могат да се похвалят с най- високо ниво и що се отнася до сигурността. Компанията разполага с огромен екип по сигурността, който следи всяко теглене на пари, всяка подозрителна игра (дори и когато има съвсем малки признаци за такава) и най- важното – това е един от малкото сайтове, който изисква от всеки клиент да си направи официална верификация на акаунта, която пресича пътя за всякакви опити за фалшиви сметки и откраднати кредитни карти. Единствената причина, за да не получи сайта 10 точки, е един случай от преди няколко години, когато победителят от Основното събитие на Световния шампионат по онлайн покер в сайта бе хванат в измама и бе дисквалификациран. С това забележително изключение, сигурността е безупречна.

Конкуренция и разнообразие – 10/10

Тук сигурно малко се повтаряме с първата точка, но, отново, pokerstars.bg е с толкова голяма популярност, че на практика може да откриете във всеки един момент всяка налична игра с всяко ниво на стаковете. Покерстарс предлагат изключително много варианти за игра и едва ли има разновидност на покера, който знаете и който да го няма в сайта. В сайта има постоянно много професионалисти и гореспоменатият Световен шампион по онлайн покер е най- интересното и най- голямото онлайн покер събитие в света.

Софтуер на сайта – 9/10

Сайтът е изграден изцяло за потребителите. Лобито е информативно, функционално и привлекателно на външен вид. За PokerStars 7, което е най- новата версия на софтуера, отзивите са също така изключително добри. Рядко може да се срещне някакъв бъг в системата и ако такъв се появи, екипът по поддръжката обикновено решава проблема своевременно. Все пак рядко един сайт може да се хареса на всички, затова и не даваме пълните възможни точки.

Етика на компанията – 9/10

Компанията не е стигнала до върха на бизнеса по някаква случайност. Те се опитват да бъдат максимално коректни към клиентите си и да направят играта им безпроблемна и приятна. За това много съдейства и онлайн поддръжката за клиенти, които дават информация на клиентите за залата за всичко, което може да им дойде на главата да попитат. Poker Stars е организация от най- висок клас.

Промоции на сайта – 6/10

Е, всеки си има своята ахилесова пета – при Покерстарс.бг това са бонусите. Въпреки че те имат няколко много приятни и солидни депозитни бонуси и могат да си позволят да оперират изключително много фрийроли и сателити, PokerStars не е на върха по отношение на свободните пари. FPP точките в сайта, тяхната програма за лоялни клиенти, е на средно ниво и бонусите за презареждане не са най- добрите възможни. Или казано по друг начин, PokerStars предлагат различни бонуси и някои от тях са доста добри, но бонусите са недостатъчни в сравнение на високия стандарт, които са създали от компанията в другите аспекти на залата.