Всичко за покера

Онлайн покерът е игра която набира все повече популярност в България и играчи от цялата страна се поддават на изкушението да опитат късмета си в интернет пространството срещу опоненти от цял свят. Играта на покер онлайн има много предимства пред играта в традиционните покер зали, защото е по- бърза, лесна, безопасна и доста по забавна. За да играете покер онлайн първо трябва да изберете букмейкър на който да се доверите и чрез който ще залагате. При нас ще откриете стратегии и съвети как да подобрите играта си и подбор на най- добрите букмейкъри и сайтове за онлайн покер залози преведени на български език. Очакват ви многобройни атрактивни бонуси и най- интересните покер турнири. Горещо Ви препоръчваме покер залите на Bet365 Poker и Unibet Poker които са част от едни от най- големите покер онлайн мрежи в света и са се специализирали в предлагането на покер игри и залози.

Избор на покер сайт

ПокерТози уеб сайт ви дава обстойна информация за най-надеждните и сигурни онлайн покер зали в интернет. Изборът на покер сайт може да бъде на базата на какви опции за игра се предлагат- директно на покер сайта или след инсталация на софтуер, какви са бонусите, какви безплатни турнири предлага сайта, има ли възможност да играете на покер сателити. Препоръчително е когато играете покер да инсталирате софтуера на покер сайта, защото често се случва браузъра ви да блокира изведнъж и да пропуснете останалата част от играта- много неприятен момент особенно когато сте в печеливша позиция. Подбора на покер сайтове който сме направили за вас се състои от специализирани онлайн покер сайтове изцяло преведени на Български език. Всички покер зали са обединени в онлайн покер мрежи, тъй като почти никой от операторите не разполага с такава голяма база от играчи по целия свят, че да успее да напълни масите във всеки един момент от денонощието. Покер мрежите са създадени и се управляват от доставчиците на софтуера и основната им идея е да поддържат голям брой играчи на едно място, за да има винаги игри и турнири. Често самите мрежи предлагат промоции, които са валидни за всички играчи независимо чрез кой оператор играят, като например Badbeat джакпотите в Prima, Cerius и Merge. Също така мрежите поддържат и повечето безплатни покер турнири (фрийролите) които са достъпни за всички играчи. Ако искате да опитате различни възможности да играете покер онлайн, трябва да си регистритате сметки в покер зали от различни мрежи и да премерите сили с играчи от цял свят.

Безплатни онлайн покер турнири с реален награден фонд

Най- интересната опция за онлайн покер играчите са покер турнирите с големи наградни фондове, като при някои покер турнири можете да играете безплатно и пак да печелите пари. В повечето зали за покер при минимален депозит можете да вземете участие в безплатни турнири с реален награден фонд( това са така наречените фрийроли), като често той е доста солиден а участниците са сравнително малко. Имате право да депозирате минимума, за да вземете участие във фрийролите, след което да разиграете 1-2 ръце на най- ниските нива и после да си изтеглите парите. Покер турнирите предлагат големи предизвикателства за всеки играч който иска да демонстрира своите умения и да спечели големи суми. Повечето турнири имат входна такса, която е сравнително малка с наградата която се предоставя на победителите. Има и доста покер турнири, които не изискват входна такса, но и наградните фондове са по малки.

Покер правила и стратегии

Първото нещо което, трябва да на направите преди да започнете да играете която и де е игра, е да се запознаете с правилата й. Това се отнася и за покера и многобройните му разновидности. Днес в света съществуват повече от 1 000 разновидности на покера, като най- популярната от тях е Texas Holdem ( Тексас Холдем). В покера целта на всеки играч е да състави най- добрата покер ръка. Играе се с тесте което съдържа 52 карти без джокерите. Покер ръцете винаги се състоят от пет карти, като цветът им няма значение- всички цветове са еднакви по сила. Горещо ви препоръчваме да прочетете правилата на основните покер разновидности, за да не изпадате в неловки ситуации.

За да станете добър в покер играта и да печелите е необходимо известно време в което да извършите наблюдения, анализи и размишления над играта и да изградите правилните покер статегии. Най- доброто училище е винаги да наблюдавате играта на другите, където техните силни и слаби ходове ще ви подскажат доста добри тактически трикове. Винаги подбирайте много внимателно нивата на които ще седнете на маса , за да не е играта Ви нито прекалено безразлична (много ниски нива) нито много стресираща (много високи нива).

Покер термини

Като всяка игра и в покера има характерна терминология. Това са думи и изрази които посветените използват. Ако се чудите какво значи деден термин, ние сме иготвили за вас речник в които са включени всички Покер термини с обяснения на български език, които можете да срещтнете когато играете покер в интернет. Покер термините е необходимо да се знаят от всеки играч, защото това е основата на добрата игра. Вие можете да играете онлайн покер напълно безплатно и пак да печелите пари. Ако се чудите как да стартира вашата покер игра в интернет, започнете с безплатните покер турнири, където също има награда за най- добрите. След като натрупате малко опит може да се впуснете в сериозната игра, където се играе за големи парични награди. За сериозните играчи , които играят онлайн покер за пари се предлагат атрактивни бонуси, постоянни промоции и многобройни подаръци и екстри.