Вземи 200 лева бонус от Efbet

Бонуси за първи депозит

Има различни фактори, които влияят при избора на букмейкър за начинаещите в тази сфера. Например – големина на коефициенти, предлагани залози, методи на депозит, теглене и поддръжка. Един от най-успешните методи на букмейкърите за привличане на клиенти са предлаганите бонуси и промоции, защото това дава шанс на играчите за допълнителна странична печалба още от самото начало.

БукмейкърБонусПроцентМин. Деп.Мин. Коеф.ВръткиКешаутВземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв - x5
200 лв.Вземи бонуса
100 лв.
- 30 лв 1.5 -
100 лв.Вземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв 1.5 x1
200 лв.Вземи бонуса
$600
- $5 1.5 -
$600Вземи бонуса
300 лв.
100% 10 лв. 1.5 x5
300 лв.Вземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв. 1.5 x3
200 лв.Вземи бонуса
150 лв.
100% 10 лв. 1.6 x7
150 лв.Вземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв. 1.6 x6
200 лв.Вземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв. 1.55 x5
200 лв.Вземи бонуса
200 лв.
50% 10 лв. 1.65 x11
200 лв.Вземи бонуса
100 лв.
100% 10 лв. 1.5 x4
100 лв.Вземи бонуса
400 лв.
200% 25 лв. 2.0 x7
400 лв.Вземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв. 1.5 x5
200 лв.Вземи бонуса
500 лв.
100% 10 лв. - -
500 лв.Вземи бонуса
50 лв.
100% 10 лв. 1.3 -
50 лв.Вземи бонуса
Не се препоръчва
100% 10 лв. 1.5 x3
Не се препоръчваВземи бонуса
Не се препоръчва
50% 10 лв. 2.0 x6
Не се препоръчваВземи бонуса
200 лв.
100% 10 лв. 1.5 x5
200 лв.Вземи бонуса

Какви видове бонуси се предлагат?

Можем да започнем с факта, че бонусите в букмейкърските къщи се предоставят за извършване на определено действие, което е предопределено в условията на бонуса. Това действие може да бъде регистрация или поставяне на някакъв залог. След като играчът изпълни условието на букмейкърската къща, той получава бонуса си.

В много редки случаи бонусът става наличен за изтегляне веднага след получаването му. В повечето случаи той трябва да се превърти определен брой пъти, които също са упоменати в правилата и условията на промоцията. След като условието бъде изпълнено, бонус парите вече могат да се считат за истински пари и ще бъдат използвани както за изтегляне, така и за поставяне на нови залози. Запомнете, че винаги условието за превъртане има и краен срок.

Букмейкърите онлайн имат много голяма палитра от бонуси и всеки оператор има законовото право да създава всякакви бонус програми. Но за да опростим нещата колкото се може повече, промоциите могат да се разделят на няколко основни вида:

  • Бонуси при регистрацията
  • Бонуси при депозит
  • Бонуси при поставяне на определен вид залог
  • Бонуси при привличане на приятели
  • Бонуси за лоялност
  • Бонуси при спечелване на игра с прогнози (или друг вид игра)

В най-често срещаната промоция – тази срещу депозит – бонусът е пряко обвързан с внесената сума и представлява предварително обявен процент от нея.

Процентът обикновено е между 50% и 100%. Също така, всички компании имат и лимит на парите, които един индивидуален играч може да получи като част от промоционалната оферта – в България този лимит се движи между 100 и 200 лв.

Защо букмейкърите ни дават бонуси?

Не е тайна за никого, че букмейкърският бизнес е много печеливш и това води до възникването на десетки нови букмейкъри всяка година. В същото време, съществуващите оператори много рядко биват закривани и в следствие на това общият брой на работещите букмейкъри постоянно се увеличава.

Въпреки фактът, че броят на желаещите да залагат също постоянно нараства, за компаниите става все по-трудно да спечелят клиенти. А бонусите са един от аргументите, с които те се опитват да убедят играчите да изберат именно тях, заедно с коефициентите, качеството на предложенията и поддръжката на клиенти, потенциалът за спечелване на пари от други видове залози и т.н.

Разбира се, има и букмейкъри, при които бонусите не са на почит, но те представляват много малък процент от общата маса на онлайн сайтовете за залози.

Бонусите от гледна точка на играчите, към които са насочени, могат също да се разделят на отделни видове:

  • За нови играчи – бонуси, които се дават само един път и това се случва непосредствено след регистрацията. Това може да бъде бонусът към първия депозит или по-рядката форма на бонус само срещу регистрация, при който депозит не е необходим (така наречения бездепозитен бонус). Тези програми за добре дошъл се създават, за да привлекат клиента.
  • За редовни играчи – инициативите за вече регистрирани играчи са тук, за да стимулират клиентите да продължат да залагат в този букмейкър и да не се прехвърлят при конкуренцията.

Букмейкърите искат да доведат нови играчи и са запазят съществуващите и няма нищо погрешно в това. Въпреки това, преди да се съгласите да участвате в която и да е промоция, трябва първо да се запознаете с някои подробности, които ще дискутираме в следващия параграф.

Какво трябва да знаем преди да получим бонус?

Преди да участвате в която и да е промоционална програма, от съществено значение е внимателно и детайлно да прочетете правилата и условията, които ще видите в страницата на всяка една оферта. На първо място това е важно, за да разберете как работи дадения бонус, как да го вземете и как да го превъртите. Винаги има някои нюанси, с пренебрегването на които можете да си изиграете лоша шега.

От правилата е възможно да разберете и че вашият акаунт не може да се класира за офертата. Например, някои депозитни оферти изключват играчите, които са внесли парите си с дадени разплащателни методи (най-често това са Skrill и Neteller). При някои международни оператори се срещат и ограничения по държави, така че да не можете да вземете промоцията от България. Разбира се, в представянето на букмейкърските бонуси в нашия сайт сме добавили само офертите, които са достъпни за български граждани и живеещи на българска територия играчи.

Имайте и предвид, че често има ограничение за до един активен бонус на клиент. Тоест, докато не превъртите текущия си бонус, не можете да вземете нов. Правилата ще ви покажат и други ограничения, като например забрана за повече от един бонус в едно домакинство.

Заслужава ли си да използваме бонусите на букмейкърите?

Бонусите на букмейкърите ще ви спечелят голямо предимство и без грам замисляне ще ви препоръчаме да се възползвате оптимално от промоциите и да взимате колкото се може повече бонуси, стига да можете да изпълните техните условия.

Понякога все пак е по-добре да изчакате с промоциите. Ако знаете, например, че през следващия месец няма да можете да играете, по-добре е да отложите придобиването на бонус средствата за след това, за да можете спокойно да превъртите парите.

Освен това, запомнете и че обикновено има ограничение за тегленията по време на превъртането на промоциите – това е още един сценарий, при който е по-добре да изчакате с придобиването на бонуса, ако искате да направите теглене в следващите дни.

Цялостно погледнато обаче букмейкърските промоции са несъмнено изгодни и, дори и да са по-трудни за превъртане или не толкова големи като размер, почти винаги е по-добре да вземеш един бонус, отколкото, ако не го вземеш.

Препоръчваме ви да прегледате статиите ни за офертите в различните букмейкъри и да видите кои промоции ви се струват най-интересни и изгодни. И, с риск да се повторим, винаги четете правилата и условията преди да приемете дадена бонус оферта!