Стратегии за залози

Залагане на спорт в интернетПоради огромното нарастване на интереса към спортта се забелязва и значително повишаване на броя на залагащите на спортни събития от целия свят. Също така се наблюдава и голям наплив на онлайн букмейкъри, които предлагат изключително конкурентни коефициенти, каращи голяма част от беторите да пренасочат залаганията си към своя компютър. Залагащите от своя страна винаги са търсели добри стратегии, които ще им помогнат да подобрят техните умения и успеваемост и да накарат коефициентите да започнат да работят в тяхна полза. За тези от вас, които са нови в света на спортните залагания, трябва да кажем, че за да бъдете успешен бетор и да изкарвате добри пари от тази дейност, трябва да следвате и изпълнявате стриктно определени стратегии. Това важи в пълна степен и за опитните играчи. колкото и години да сте прекарали в прогнозиране на спортни събития, математическите изчисления ще ви помогнат чрез различни техники да разширите хоризонта на вашите залагания.

Преди да се захванете с която и да е система, трябва добре да се информирате за спортта и за самите събития, на които смятате да залагате. Вие трябва да научите всичко за правилата на дадената спортна дисциплина, за моментната форма на състезателите, за класата на двата тима, за контузиите в тях, за представянето на отборите в предишните мачове помежду им и още много други неща, за които можете да прочете по- подробно в други наши статии. В Интернет можете да откриете невероятно много информация за всичко, което ви интересува. Вие трябва да я анализирате и в зависимост от този анализ да направите правилната прогноза. Ако си напишете домашното добре, можете да очаквате добра печалба от тази дейност, но ако не си свършите работата, ще въвлечете банката си в сериозна опасност, тъй като залозите носят голям риск, когато беторът си няма и на представа какво точно прави.

Следващата стъпка, върху която трябва да се концентрирате, е управлението на парите. Това е много важен фактор, когато става въпрос за спортни залози. Ако не сте в състояние да управлявате добре своята банка, тя е изложена на голям риск и можете да загубите много повече пари, отколкото можете да си позволите. Важно е според вашите възможности сами да определите определена сума и ако я загубите, да спрете временно със залозите. Това е важна дисциплина, която е задължително да се поддържа. Никога не се опитвайте да избивате големи загуби, защото опитването само ще доведе до още по- големи поразии. Всички експерти са единодушно категорични, че залагането след свършването на предварително определената банка е най- голямата грешка, която може да се направи, и е в пълен контрапукт на стратегиите за залагане, чиято цел е да ви позволят да залагате без много голям риск.

Откриването на сметки в популярните букмейкъри с добра репутация е също от съществено значение. Можете да изберете някои от букмейкърите, които виждате в нашия сайт, защото те са едни от най- добрите на пазара. Важен фактор за спортните залози са коефициентите. които се предлагат от онлайн букитата. Трябва да търсите такива, чиито коефициенти са конкурентни и където печалбата за букито не е много голяма. Внимателното проучване на коефициентите е необходимо, тъй като на различните места ще откриете различни коефициенти, но все пак разликата няма да е фрапиращо голяма. За да използвате добре стратегиите в нашия сайт, трябва да избирате коефициенти не по- малки от 2. За някои от стратегиите ще ви трябват и залози с малко по- голям риск.

Видът на залозите, на които играете, също сериозно повлиява на вашето крайно салдо. Независимо от избрания тип залог, не забравяйте, че размерът на вашите отделни залози не трябва да бъде голям, за да предотвратите загубата на големи суми. Ако сте агресивен играч и поемането на риск е вашата страст, насочете се към представените от нас системи на залагане с прогресивно нарастване на залозите. Има редица такива системи, които ви позволяват да правите залози на базата на математически изчисления, които ви показват колко ще спечелите или колко ще загубите, ако вашата колонка съответно се окаже печеливша или губеща.

Системи за спортни залагания

Някои от най- популярните системи за залагания са системите на Мартингейл, Фибоначи, Д’Аламбер, Лабучер, Критерият на Кели, 1-3-2-6, Парлей и Пароли. Според системата на Мартингейл, залагащият удвоява размера на залога си при загуба (коефициента трябва да е над 2), като така той успява да покрие всички предишни загуби и при две поредни победи излиза и на печалба. Стратегията има сравнително високо ниво на риск, но ако имате късмет, може да приключите кампанията си на добра печалба. При Критерият на Кели беторът поема по- голям риск, но и възгледите за печалба са по- добри. Ако при него шансовете за успех са по- малки, залагащият прави и по- малък залог. Системата 1-3-2-6 дава възможност за увеличаване на залозите при успешна прогноза. Четири поредни победи променят размера на залога от 1 на 6 единици.

Системата Пароли е обратна на теорията на Мартингейл, така че вместо да увеличавате залозите след загуби, трябва да ги увеличите при победа. Според теорията на Д’Аламбер залозите се увеличават след загуба и се намаляват след победа. Парлей е единичен залог, състоящ се от комбинация селекции, направени от една или повече игри. Ако дори и една от селекциите се окаже губеща, губите целия залог, но ако всичко е печелившо, печалбата става много голяма. Според системата на Лабушер залозите се правят спрямо ясно определена последователност от цифри. Системата на Фибоначи също използва подобен подход на използване на математически изчисления. При загуба се качвате нагоре в числовата редица, а при победа се връщате надолу.

Благодарение на знанията ви и правилното прилагане на системите за залагане, можете да спечелите много пари, но трябва да се придържате към дадените по- горе съвети, ако искате те наистина да дойдат. Дисциплина, добро управление на банката, планиране и използване на правилните стратегии – това е пътят към успеха и трябва да го следвате неизменно. Тези неща ще направят от вашето хоби едно много доходоносно занимание!