Арбитражни залози

Спортен АрбитражНашето „стъпка по стъпка“ ръководство за спортен арбитраж ще ви покаже как успешно да започнете с арбитражните залагания (или по- точно казано – арбитражна търговия). Голямото предимство на този вид залози е, че не трябва да се затърмозявате с нещо кой знае колко сложно и не трябва да инвестирате никакви пари, докато не се убедите, че поставеният залог в сайт за арбитражи е със 100% печалба. Ние ще ви помогнем да избегнете често срещаните грешки и да максимизирате печалбата си.

Най- важното нещо, което трябва да се знае в началото на спортния арбитраж, е, че вашият успех ще изисква малък период на учене и за да се поддържат печалбите ви в дългосрочен план, ще трябва да инвестирате и част от вашето време. През първите няколко дни нещата може да изглеждат трудни или дори разочароващи, но можем да ви гарантираме, че всяка една минута, прекарана в обучение за арбитражната търговия, ще ви бъде много полезна, така че прочете много внимателно това ръководство.

Част 1 – Основи

Основните неща, които задължително трябва да имате, ако се занимавате с това, са:

1. Нормален компютър – Е, да, сигурно и сами се досетихте, че ще ви трябва компютър. Не ви трябва някое супер бързо устройство, един съвсем обикновен компютър ще ви свърши работа.

2. Добра интернет връзка – Високоскоростната и стабилна връзка с интернет ви дава необходимото спокойствие и ускорява процеса на пускането на залозите. В днешни дни интернет провайдърите в България осигуряват достатъчно добра връзка, така че едва ли това ще е проблем.

3. Капитал – Колкото по- голям капитал имате, толкова по- голяма ще бъде вашата печалба. Според нас началният капитал трябва да е между 1 000 и 20 000 лева.

Съвет: Мобилен телефон с добра интернет връзка може наистина да увеличи приходите ви, защото ще можете да залагате навсякъде и по всяко време.

Част 2 – Електронен портфейл и сметки в букмейкъри

След основните стъпки, сега трябва да си направите акаунт в някой от електронните портфейли, с които букмейкърите работят (epay, moneybookers и др.), и да си отворите сметки в букмейкърите.

1. Електронен портфейл – Електронните портфейли са много важни за арбитражните залози, защото те ви дават бърз и сигурен начин да внасяте и теглите пари от букмейкърите. Регистрирането в електронни портфейли е напълно безплатно и може да ви бъде много полезно, ако искате да пазарувате онлайн. След като направите електронният си портфейл, трябва да се регистрирате и в няколко букмейкърски сайта.

2. Акаунти в сайтове за арбитражни залози – В началото трябва да се регистрирате в поне 4-5 букмейкъра. Препоръчваме ви да го направите в букмейкърите, които виждате в нашия сайт, защото те генерират голям брой Арбове помежду си и са едни от най- стабилните и надеждни играчи в хазартната индустрия. Можете да видите и ревютата за тях в нашия сайт, които ще ви дадат допълнителна информация за всеки един от тях. На този етап е все още рано да депозирате средства в сметките си.

Съвет: Събирането на букмейкърските бонуси може да удвои началния ви капитал, колкото и малък да е той.

Част 3 – Откриване на мачове за арбитражни залози.

Стигнахме до етапа, който ще заеме най- голяма част от времето ви. Намирането на удобни за арбитраж мачове може да стане по няколко начина:

1. Самостоятелно търсене – Гледайки букмейкърските сайтове и сайтовете за сравнение на коефициентите, можете да намерите много добри възможности за арбитраж. Трябва да търсите залози с два възможни изхода и най- високите коефициенти за тях във вашите букмейкъри. Пълният процес на самостоятелното намиране на Арбове, изчисляването на печалбата и на отделните залози, се намира в статията ни „Изчисление на арбитражните залози“.

2. Арбитражни залози форум – Можете да намерите много форуми, в които опитни ловци на арбитражи се уведомяват взаимно за наличието на добри възможности. Проблемът с този метод е, че повечето от Арбовете няма да са актуални.

3. Купуването на специален софтуер за арбитражни залози – Това е единственият небезплатен начин, но трябва сериозно да се замислите за него. Тези специални програми могат да увеличат печалбите ви, да спестят част от вашето време, да запазят арбитражната търговия безрискова и да я направят изключително лесна.

Съвет: Софтуерите спестяват много от времето ви и увеличават печалбите, но не трябва да ги закупувате, преди да сте си отворили сметки в букмейкърите и да сте направили няколко пробни залога с малки суми. Арбитражните програми се плащат всеки месец и въпреки че не са много скъпи, е по- добре първо да сте отработили процеса на поставянето на залог и чак тогава да ги закупите.

Етап 4 – Начало на търговията

Съвет: Както казахме по- горе, след като сте отворили сметки в букмейкърите, трябва да започнете залози с малки суми. В тези залози трябва да правите абсолютно всичко, което ще правите и при нормалните, но без да рискувате неопитността ви да причини вреди. Ако посветите първата седмица на малките залози, вие ще научите всички тънкости на спортния арбитраж, ще увеличите скоростта си на работа и значително ще намалите риска от евентуални грешки.

Поставянето на залога е последната стъпка. Ето какво точно трябва да направите:

1. Първо, трябва да отворите двата букмейкъра в различни подпрозорци на вашия браузър.

2. Трябва да проверите дали коефициентите са се променили спрямо това, което сте видяли преди това. Ако има промяна, трябва да направите всички изчисления наново, защото мачът може вече да не е добър за арбитраж. Ако видите очевидна грешка в букито, забравете за този мач. Например, ако видите в тенис мач коефициентите в един букмейкър да правят Арб, значи е допусната грешка и в последствие залогът ви ще бъде анулиран.

3. Последната стъпка в целия процес на спортния арбитраж е самото натискане на „Заложи“. Може да ви изглежда безкрайно просто, но всяко буки има свои механизъм за тази работа, затова бяха и нашите съвети да започнете с малки суми на залога.

Както видяхте, целият този процес се описва в рамките на една кратка статия. Нищо сложно няма, просто отделете част от времето си да научите тези неща, прочетете останалите ни статии за арбитражните залози и вече ще бъдете готови да залагате!