Партньорска програма на Ефбет

Не залагайте това са измамници!

affiliates.efbet.com

Efbet предлага няколко начина за изкарване на пари. Единият от тях са разнообразните хазартни игри в сайта и в офлайн залите на компанията, които са любимо място на голяма част от любителите на хазартните игри в България. Но, разбира се, при хазарта освен да се изкарат пари винаги има вероятност и да се изгубят.

За по-предприемчиво настроените, Efbet предоставя още един начин за изкарване на пари. Това е партньорската програма на българския букмейкър, чрез която ще получавате процент от нетните приходи на компанията от клиентите, които са станали нейни клиенти благодарение на вас. Тоест, Efbet ще ви плаща за популяризирането на бранда им.

Ако имате сайт и смятате, че посетителите биха се интересували от спортни залози и онлайн казино игри, или пък имате приятели и познати, които имат желанието да си открият сметка в онлайн букмейкър и биха го направили чрез ваш реферален линк или афилиейт код (efbet affiliate code) програмата е точно за вас.

Как да станем партньор на Efbet?

За да станете част от партньорската програма на хазартната компания, трябва да си направите регистрация, но не в самия сайт на Ефбет, където се правят регистрации за поставяне на онлайн залози, а в специално създадена афилейтна платформа

Регистрацията в афилиейт програмата става в три стъпки:

1. Лични данни – Тук трябва да въведете потребителско име и парола, да изберете таен въпрос и отговор, както и да напишете URL адреса на вашия сайт, както и с каква насоченост е той – спортна, новинарска, компютърна, научна и т.н.

Efbet Affiliate програма регистрация

2. Плащания – Тук трябва да напишете допълнителни лични данни като имена, телефонен номер, имейл и други. Важно е да попълните коректно всичките си лични данни, тъй като след това няма да можете да изтеглите изкараните комисионни, ако се окаже, че сте въвели фалшиви лични данни при регистрацията.
3. Допълнителни – На този етап от регистрацията трябва да изберете по какъв начин искате да получавате плащания от Efbet, като вариантите са EasyPay, Skrill, по банков път или да бъдат прехвърлени в акаунта ви за залози в efbet.com (ако притежавате такъв).

След създаването на регистрацията, в срок от 48 часа можете да очаквате да получите официален отговор от компанията дали имат желание да бъдете неин партньор или не. Отговорът се изпраща на вписания при регистрацията имейл адрес.

Какви са комисионните на партньорската програма на Efbet и как се изчисляват?

Комисионната, която ще получавате от препратените от вас клиенти, зависи от това какъв оборот са направили те през отчетния месец, като тя варира между 30 и 50 процента.

Efbet affiliate marketing

В началото, най-вероятно ще попадате в най-ниската категория, а тя е за тези с оборот между €0 и €10 000. Но дори и при тях, комисионната е цели 30%, което е повече от максималните комисионни на много други оператори с подобна партньорска програма.

С увеличаването на оборота се увеличава и комисионната, като при оборот над €50 000 на месец тя достига до 50%.

Комисионната се изчислява като процент от нетните загуби на препратените от вас клиенти.

Пример: Имате 20 ваши клиенти, 15 от тях са загубили по 100 лв. през месеца, а 5 са спечелили по 20 лв. Базата, на която ще се изчисли вашата комисионна, е (100 x 15) – (5 x 20) = 1 400 лв. Ако комисионна ви е на ниво 30%, то нейният размер ще е 30% от 1 400 лв. или 420 лв.

Други въпроси и отговори за партньорската програма на Efbet

Има ли минимални таргети, които партньорите трябва да изпълняват?

Да, те трябва да осигуряват най-малко двама нови клиенти всеки месец, както и да имат поне седем активни клиента на месец. Активни клиенти са тези, които са направили поне един залог в рамките на месеца.

Какви рекламни материали мога да използвам?

Единствено такива, които са предоставени от букмейкъра. Такива ще откриете в раздела на сайта му Marketing tools – Get your ads.

Навсякъде ли мога да рекламирам Efbet?

Рекламата е забранена единствено във Франция и САЩ поради спецификите на хазартното законодателство в тези страни.

Ефбет афилиейт маркетинг