Efbet депозити и тегления

Не залагайте това са измамници!

www.efbet.com

За да можете да поставяте залози в българската букмейкърска къща Efbet, трябва да имате открита сметка и тя да е захранена със средства. Букмейкърът предлага достатъчно разнообразни методи за депозиране и теглене на пари. На тези методи и на конкретните стъпки, които трябва да изпълните при транзакциите, ще се спрем в тази статия. Прочетете я до край и ще знаете всичко, което ви е необходимо за преводите в Ефбет!

Как да депозираме средства?

1. Влезте в сметката си, въвеждайки потребителско име и паролата. Ако все още нямате регистрация в Ефбет, можете да си създадете такава за няколко минутки.
2. Кликнете върху бутона “Депозит“, който е позициониран горе вдясно на екрана ви.
3. Изберете разплащателното средство, чрез което ще направите депозита (какви са вариантите ще прочетете малко по-надолу).
4. Напишете в указаното поле сумата, която искате да внесете по сметката си, и след това въведете своята паролата.
5. Попълнете съответните данни, които се изискват от разплащателното средство.

Например, ако изберете да направите депозит с някой от електронните портфейли, ще бъдете пренасочени към страницата на съответния портфейл, където ще трябва да въведете паролата си за тамошния акаунт и други данни, изисквани от съответната компания. Ако депозит ще правите чрез дебитна или кредитна карта, системата ще ви прикани да попълните полета за номера на картата, името на притежателя й, срокът й на валидност и трицифрения код на задната част на картата. Имайте предвид че данните от картата трябва напълно да съвпадат с данните във вашата Ефбет регистрация. Тоест, името на притежателя на картата трябва с точност да отговаря на името на акаунта.

Как да теглим пари?

За да извършите теглене, трябва отново да използвате същия този бутон “Депозит“, а след това от менюто да натиснете върху опцията “Тегления“. След това, процесът е аналогичен с този при депозирането.

Имайте предвид, че, преди да направите първото си теглене в сайта, най-вероятно ще бъдете помолени да верифицирате сметката си. Допълнителни инструкции за верифицирането на акаунта ще получите от служителите на компанията, но, най-накратко казано, то представлява изпращане на цветно копие или цветна снимка на вашата лична карта.

Какви са методите за депозити и тегления?

Депозит и теглене в Ефбет

EasyPay

Ако желаете да направите депозит в кеш, вариантът за това е системата на EasyPay, която има близо 2 000 офиса в цялата страна.

Депозитът с EasyPay става по следния начин:

1. От системата за депозити въвеждате EasyPay като желан метод и въвеждате сумата на депозита.
2. На имейла си ще получите 10-цифрен код
3. Отивате на каса на EasyPay, давате на служителя кода и плащате сумата.
4. Ще получите документ за транзакцията, а междувременно средствата автоматично ще бъдат прехвърлени към вашия баланс.

Само 10 лв. е минималният депозит чрез този метод. За тегленията – минимумът е 30 лв.

Тегленията стават по подобен начин, само че на касата в EasyPay няма да давате, а ще получите пари.

Банков превод

Най-традиционният метод за депозиране и теглене в онлайн хазартни сайтове е банковият превод, но имайте предвид, че в същото време той е и най-бавният, а и методът с най-високите минимални суми.

10 евро е минимумът за депозит, а за теглене – цели 125 евро.

А най-бавният, защото единствено при преводите по банков път парите няма да са по сметката ви веднага след плащането на парите, а след най-малко 2 работни дни.

Visa, Maestro, MasterCard дебитни и кредитни карти

Това е най-популярният метод за транзакции в букмейкърските къщи днес. Всичко става мигновено, а минималните суми са много ниски – 10 лв. за депозит и 30 лв. за теглене.

Имайте предвид, че ако депозирате с карта MasterCard, след това тегленията ще могат да се осъществяват единствено по банков път.

Epay.bg / Neteller / Skrill / ecoPayz

Ако използвате някоя от тези интернет базирани системи за разплащане, може би това ще бъде най-удобният начин за депозиране или теглене на средства от Ефбет.

При всички тях минималният депозит е фиксиран на 10 лв. (5 евро), а минималното теглене – на 30 лв. (15 евро.)

Какви валути могат да се използват в Ефбет?

Българският оператор работи с четири различни валути:

BGN – български лев
EUR – евро
USD – американски долар
TRY – турска лира

Всяка една от тези валути може да се ползва както за депозит и за залози в сайта, така и за теглене.