Efbet прогнози

Не залагайте това са измамници!

efbet.com

prognozi.efbet.com

Българската букмейкърска къща Efbet добави през 2017 г. нова екстра, която се предоставя безплатно на потребителите (както и всички други екстри в този букмейкърски сайт), а именно – ежедневна рубрика с прогнози, която се съставя от именития български журналист Жаклин Михайлов.

Ако често ви се случва да искате да поставите залог, но да не можете да си харесате сами добри мачове или да нямате време да правите анализи, “Право в целта“ ще ви бъде от голяма помощ.

Какво ще намерим в рубриката “Право в целта“?

Жаклин Михайлов публикува нова статия в рубриката си всеки ден. За радост, той не дава само по една прогноза, а всеки ден предоставя по няколко залога, от които читателите му да могат да избират. Нашите наблюдения сочат, че средно на ден журналистът дава около 10 прогнози. Също така, той не просто дава прогноза, а я обосновава с различни статистики, както и със своето мнение за двубоите.

Като специалист във футбола, авторът на рубриката се фокусира единствено върху футболните мачове. Повечето от прогнозите му са за мачове от най-големите първенства и турнири в Европа, но не липсват и прогнози на други далеч по-малко популярни мачове, които са хванали окото му с някоя изгодна опция за залог.

Футболни прогнози за Ефбет

Сред прогнозите му се срещат залози на различни пазари. Заедно с пазарите за победител, той дава прогнози още и за брой на головете във формат Под/Над, Гол/Гол, отбор да спечели на нула и много други. Това показва, че експертът има разчупен поглед и търси най-добрите опции сред стотиците пазари, които предлага Efbet за един залог. За всяка една прогноза е поставен и директен линк към страницата на двубоя в платформата за залози на Ефбет, така че играчите ще могат по най-бързия начин да направят залог, ако прогнозата на Жаклин им е харесала.

Най-хубавото е, че прогнозите на Жаклин Михайлов са доказано печеливши! Всеки месец, статистиката от неговите залози е с положителна възвращаемост на инвестицията – тоест, ако поставяте залог на всяка една от неговите прогнози, то в края на месеца ще имате повече пари, отколкото сте имали преди това! Всеки ден, авторът дава т.нар. “Топ прогноза за деня“, която е прогнозата с най-добро съотношение на коефициент и вероятност за успех според него.

Кой е Жаклин Михайлов?

Жаклин Михайлов е един от най-популярните спортни журналисти в България. Той е роден през 1963 г. и през дългата си кариера е работил за почти всички големи спортни медии в страната. Той е основател на вестник “Меридиян мач“, както и бивш главен редактор на “Дон Балон“. Приема се за един от най-големите специалисти по отношение на футбола в страната и мнението му е винаги търсено от големите медии по всички важни въпроси в този спорт.

Къде можем да открием рубриката “Право в целта“?

Рубриката е достъпна на адрес http://prognozi.efbet.com/. Линк към нея ще откриете и в началната страница на букмейкърската къща.

Прогнозите обикновено се публикуват сутринта или около обяд, така че по това време можете да проверявате за новите му идеи.

Не забравяйте, че ако решите да се доверите на прогнозите на футболния експерт Жаклин Михайлов и си отворите регистрация в Efbet, ще можете да се възползвате и от до 100 лв. начален бонус!