Efbet пряко предаване

Не залагайте това са измамници!

efbet.com

Услугата за пряко предаване е едно от задължителните оръжия в арсенала на букмейкърските къщи в битката им за привличане на клиенти. Тя се наложи сравнително наскоро в индустрията, но бе толкова високо оценена от потребителите, че днес всички големи букмейкъри правят всичко възможно да имат такава опция и тя да бъде колкото се може по-добра. Efbet.com е един от сайтовете, където можете да гледате част от спортните събития, докато правите залози на техния изход, като тази функция е налична в сайта им от ноември 2015 г.

Какви са предаваните събития в Efbet Livestream?

Операторът излъчва някои от най-интригуващите събития от различни спортове, включително:

Футбол
Баскетбол
Волейбол
Тенис
Снукър
Хокей на лед
Електронни спортове
Тенис на маса

От останалите спортове, които са част от залозите на живо на букмейкъра, също се предават някои събития, но броят им е доста по-малък.

Efbet на живо

Според различните информации, средно месечно телевизия Ефбет достига до 5 000 предавания на живо, което е едно повече от добро число. Това означава, че във всеки един момент ще имате избор от различни стриймове, на чието гледане да се наслаждавате.

Какво трябва да направим, за да гледаме Efbet пряко предаване?

На първо място, трябва да отбележим, че лайв стрийминг функцията в българския сайт не се таксува допълнително и играчите могат да я използват напълно свободно. Все пак, има няколко условия, на които трябва да отговаряте, за да имате право да гледате.

За начало, трябва да притежавате регистрация в Efbet – лайв стрийминг услугите не се отварят за нерегистрирани посетители на сайта.

След това, необходимо е Ефбет сметката ви да не е без никаква наличност. Както казахме, услугата е безплатна и не трябва да плащате нищо за нея, но все пак се изисква да сте активен играч, а не просто да сте си направили регистрация с цел да гледате безплатно любимите си мачове. Няма изискване за минимална сума по сметката, просто е нужно тя да не е празна – дори и да ви е останала 1 стотинка, видео стриймингът ще се пуска за вас.

Имайте предвид, че за да наблюдавате стриймингите компютърът ви трябва да се снабден с нова версия на Flash Player. Системата на букмейкъра автоматично ще разпознае дали разполагате с такава и, ако отговорът е не, ще ви даде инструкции как да си свалите по-новата версия.

Къде да открием Efbet TV?

Преките предавания на Ефбет ТВ са интегрирани в платформата за залози на живо на букмейкъра. Влезте в раздела “На Живо“ и ще видите в ляво меню със спортовете и събитията, на които в момента се приемат залози на живо. Най-горе в това меню ще видите бутон “Всички (X)“ (това са всички събития на живо в момента, а “Х“ е броят им) и до него – иконка на телевизорче. Кликнете върху телевизорчето и ще се отворят всички събития, за които лайв стрийминг услугата е достъпна. В скобите до иконката е показан текущият брой на провеждащи се събития с включена функция за Пряко Предаване.

Самият панел на живото предаване се намира в дясната част на страницата, като той може да бъде увеличаван или намаляван в зависимост от желанията на клиента.