Видове виртуални спортове в Efbet

Не залагайте това са измамници!

efbet.com

Искали ли сте някога спортните събития да бъдат през толкова кратки интервали, че веднага след края на един мач да започва следващия? Вярвате или не, такива събития вече съществуват!

Така наречените “виртуални спортове“, които са част от гейминг портфолиото на най-големия български букмейкър Efbet, предоставят точно тази динамичност, която е мечтата на всеки един любител на спорта.

Виртуалните спортове представляват компютърно-генерирани реплики на спортни събития от реалния свят. Изходът от тези двубои се решава от RNG софтуер (тоест, изцяло на случаен принцип), а визуализацията на мачовете става посредством 3D картина, разработена от компании и отдели, които се занимават специално с това.

Ако трябва да определим виртуалните спортове от гледна точка на залозите, те са по-близки до казино игрите и игрите на късмета, отколкото до спортните залози, тъй като при тях няма начин да се постави обоснована прогноза – всичко се уповава на късмета. Въпреки това, страхотните графики, динамичността и драматичността на виртуалните спортове ги правят все по-популярни сред залагащите на спорт. Когато искате да поставите залог с бърз изход, но в раздела за залози на живо няма подходящи мачове, виртуалните спортове са идеалното решение за вас!

Видове виртуални залози в Efbet

Efbet използва в своя раздел за виртуални спортове софтуера на добре известната международна компания Betradar. Тя е известна за широката публика най-вече със статистическите си данни и анализи на спортни събития, но в същото време е и предпочитан доставчик на софтуер за виртуални спортове в индустрията – над 150 букмейкъра по света използват виртуалните спортове на Betradar. Игрите на тази компания се фокусират върху реализма и разнообразието от бетинг пазари. Геймплеят им е следствие на анализа на хиляди истински игри от съответните спортове и по този начин се предоставя на играчите точно това, което искат – най-реалистичния виртуален продукт в индустрията.

В Efbet ще откриете общо 6 виртуални игри:

Футбол
Тенис
Евро Купа
Баскетбол
Коне
Кучета

Виртуален футбол

Две разновидности на виртуалния футбол предлага българският букмейкър.

Едната представлява футболно първенство с 16 отбора, в която във всеки момент се провеждат 8 мача, на всеки един от които може да се залага. Тази разновидност ще намерите в под-менюто “Футбол“ в раздел “Виртуални“ на Efbet.

Другата разновидност се нарича “Евро Купа“ и тя симулира едно Европейско първенство със съответните групи и елиминационна фаза, като тук се играят по четири срещи едновременно.

И при двете игри продължителността на двубоите е 3 минути, а новите срещи започват броени секунди след приключването на току-що завършилите.

Ние лично бихме ви препоръчали да играете в “Евро купа“, защото там графиката е на най-високо ниво, докато същото не може да се каже за другата разновидност.

Efbet виртуален футбол

Освен за победител в мачовете, във виртуалния футбол може да се залага още и на пазарите:

Следващ отбор да отбележи гол
Двата отбора да отбележат
Под Над 2,5/3,5 гола
Точен резултат
Първо полувреме/Краен Резултат
Коя отбор ще отбележи (нито един, и двата, само домакина или само госта)
Пазари с хендикап

Виртуален тенис

Виртуалният тенис на Efbet представлява симулацията на един тенис турнир, а броят на мачовете в един и същ момент зависи от етапа, до който е стигнал турнира – 1/4-финал, 1/2-финал или финал.

Виртуален тенис в Ефбет

Залози могат да се поставят за победител, победител в първия сет, победител в първия/следващия гейм, точен резултат, четно/нечетно, под/над гейма в сета/мача.

Виртуален баскетбол

Виртуалният баскетбол е под формата на първенство с 16 отбора, което означава, че във всеки един момент се предават 8 срещи на живо.

И тук имаме най-разнообразни възможности за залози – най-резултатна четвърт, печеливша разлика, общо точки, хендикап, първи отбор до определен брой точки, общо точки за отбор, общо точки в мача и други.

В реално време на срещите се предоставят и подробни статистики.

Виртуални коне и кучета

До голяма степен софтуерът и видовете залози при виртуалните конни надбягвания и виртуалните надбягвания с кучета в Ефбет е един и същ.

Единствената важна разлика е, че в конните надбягвания участват 10 коня, а в кучешките – 6 кучета. Това означава, че шансът за познаване на победителя в надбягванията с кучета е по-голям, но пък коефициентите при конните надбягвания са по-високи.

Виртуални надбягвания с коне и кучета в Ефбет

Играчите могат да правят още и комбинирани залози за първите трима или първите двама в състезанието, като при този тип залози коефициентите скачат неимоверно много – 100.00 и нагоре.

За отделните коне/кучета имате избор от залози за:

Да спечели състезанието
Да не спечели състезанието
Да завърши в Топ 3
Да не завърши в Топ 3