Мобилни залози спорт

Телефон за спортни залозиЗа добро или за лошо, в днешно време животът ни е много забързан и хората прекарват голяма част от времето си далеч от дома. Ако сте фенове на спортните залагания, най- вероятно постоянно ви се случва да се сетите за мач, на който искате да заложите, но да не сте вкъщи и да не можете да го направите. Благодарение на високоскоростното развитие на мобилните технологии се откри най- доброто решение на този проблем – залозите от мобилни устройства. Предполагаме, че знаете за тях и преди да прочетете тази статия, но едва ли имате представа колко предимства има този сравнително нов метод за залагане.

Мобилните залози бавно, но сигурно крадат от популярността и изместват от светлината на прожекторите традиционната форма на поставяне на залози. В момента мобилните залози са достъпни в повечето от най- добрите онлайн букмейкърски къщи. Във всичките букмейкъри, които ние рекламираме, се предлагат такива залози. Всеки интернет букмейкър знае, че хората искат да получават най- новите актуализации на коефициентите и да могат да залагат където и да се намират. Затова и те са разработили уебсайтовете си и/или са създали специални приложения, които са съвместими с iPhone, iPad, Android, Blackberry, Samsung и Windows смартфони и таблети.

Единственият малък проблем пред тази иновация в света на онлайн хазарта е самият процес на регистрация. Много по- лесно е да се регистрирате от компютъра, откъдето е по- лесно да се видят и разберат всички полета, които трябва да бъдат попълнени. Освен това е и по- лесно да се правят депозити от компютъра. Въвеждането на информация за кредитната/дебитната карта, въвеждането на датата на изтичане и въвеждането на парола – всичко това отнема твърде много време на мобилно устройство. Също така голяма част от букмейкърите напълно забраняват регистрацията от мобилно устройство поради съображения за сигурността на данните на клиентите. Затова и ние ви препоръчваме да направите регистрацията си от компютъра и веднъж след като я завършите, можете спокойно да влизате от смартфона или таблета си и да залагате.

Благодарение на онлайн букмейкърите, които постоянно подобряват своите мобилни сайтове и приложения за залагане, играчи от цял свят имат достъп до редица висококачествени мобилни платформи и търсят начини да направят своите мобилни приключения по- изгодни. В тази статия ние ще ви обясним как работят залаганията на основните операционни системи за смартфони и таблети, както и ще ви дадем някои основни съвети и препоръки за мобилни спортни залози, които е добре да изпълнявате, когато залагате извън дома си. Бет365 мобилни залози от България

Видове мобилни платформи

Лого на Apple, Android и BlackBerry

Залози на iPhone и iPad

iPhone и iPad на Apple са идеални мобилни устройства за спортни залози. За Разлика от Блекбери или флип телефоните, при Айфонът сайта се показва в пълния си размер и позволява на потребителите да виждат перфектно съдържанието на сайта. Повечето от онлайн букмейкърите поддържат софтуер за залагания на Айфон. Всички нормални залагания, които могат да се правят онлайн, могат също да бъдат поставени и от Айфон. Същото може да се каже в пълна степен и за iPad. Това със сигурност важи за букмейкърските къщи, които виждате в нашия сайт.

Но кое е по- добре за залози, iPhone или iPad? Зависи, ако предпочитате по- големия размер на екрана, Айпад е точния избор за вас. Но все пак е малко неудобно да носите Айпада си на среща или в тоалетната. Ако размерът е проблем за вас, би трябвало да предпочетете да използвате Айфон. Независимо кой от двата варианта ще изберете, със сигурност ще можете да прогнозирате срещи без никакви проблеми и от двете устройства.

Въпреки че все още има някои букмейкъри, които ограничават залагането в своите приложения за Айфон и Айпад, повечето от тях вече предлагат абсолютно същото меню, което може да се намери и в нормалния им сайт. По- голямата част от тях предлагат в мобилните си програми за двете устройства спортове като футбол, баскетбол, конни надбягвания, тенис, голф, Nascar & F1 автомобилни състезания, UFC и MMA, хокей, американски футбол, бейзбол и още много други. Всички видове залози, предлагани от букмейкърските къщи, се предлагат и тук.

Залози на Android

Андроид смарт телефоните са много популярни мобилни устройства за спортни залагания. Големият размер на екрана и страхотните функции, които се равняват на тези на Айфоните, правят тази операционна система солиден избор за активните залагащи.

Заради големия и продължаващ нарастването си пазарен дял на Андроид смартфони, почти всички от онлайн букмейкърите са разработили специални приложения или браузър версии на сайтовете им, оптимизирани за тази телефонна операционна система. В днешно време може спокойно да се твърди, че всеки букмейкър, който предлага мобилни залози, ще бъде съвместим с вашето Андроид устройство. Също така може да се каже, че абсолютно всички видове залог в сайтовете, се предлагат и в мобилните версии.

Дали обаче Андроид телефоните са по- добри за залози от Iphone и Ipad? Реално погледнато, в момента Айпад е най- доброто мобилно устройство за спортни залози, но трябва да имаме предвид, че все пак това не е телефон. Сравнението между Айфон и Андроид смартфоните е трудно и до голяма степен равностойно. И от двете устройства ще бъдете доволни, така че ако в момента избирате телефон, изберете това, което ще е по- полезно в другите области на вашия живот. Все пак трябва да отбележим, че броят на букмейкърите, непредлагащи версии за Айфон, е по- голям от този за Андроид. Най- големите букита обаче имат версии и за двата вида мобилни устройства.

Залози на Blackberry

Блекбери телефоните не са много удобни за залагане, тъй като екранът им е малък и не може да се фокусира добре. Освен това и скоростта на тези устройства не се слави като много добра, което на моменти доста ще ви забавя и може да изпуснете някоя страхотна възможност на лайв.

Но ако все пак имате Блекбери телефон, не би трябвало да срещате сериозни проблеми със залагането. Въпреки че предпочитаме Айфон и Андроид устройства, и Блекберитата работят достатъчно добре. Просто въведете от телефона си букмейкърският урл адрес и той автоматично ще ви пренасочи към специална Блекбери версия, ако има такава. Залозите на живо и повечето от останалите опции за залог са достъпни от тези устройства.