Важни съвети – залог от мобилен телефон

1. Отворете няколко сметки за залагане

Мобилно устройство за спортни залозиЕдин от основните съвети по принцип за спортите залози, важи и тук: първото нещо, което трябва да направите, е да си направите регистрация в няколко реномирани букмейкъри, които предлагат залози за мобилни устройства, тъй като това е единственият начин да се гарантира, че винаги и навсякъде ще имате достъп до богат избор от спортни събития и пазари. Отварянето на няколко сметки също ще ви даде и възможност да направите своя залог на най- добрите налични коефициенти, вместо просто да приемате това, което ви се предлага, ако имате само една сметка.

2. Уверете се, че мобилният уебсайт предлага пълна гама от пазари.

Още преди откриването на сметка в букмейкър, залагащите трябва да се уверят, че мобилният сайт за спортни залагания съдържа цялата гама от спортове и пазари, които ги има и на основния сайт. Дори и мобилните приложения непрекъснато да се подобряват и усъвършенстват, някои от букмейкърите все още не са в състояние да предлагат всеки един възможен залог, който го има на версията за компютър, и на мобилните телефони и таблети, така че очевидно трябва да се избегнат тези букита.

3. Уверете се, че мобилната версия предлага залози на живо.

Една от причините, поради която спортните залози на мобилен телефон станаха толкова популярни сред залагащите онлайн, е че залозите на живо от мобилно устройство са много по- лесни и приятни и поради това е много важно да се уверите, че избраният от вас сайт предлага на мобилната си версия достатъчно бърз и добре изглеждащ раздел за залози на живо. Няма нищо по- добро от това да гледате футболна среща от родния шампионат, например, и по същото време, докато гледате и анализирате мача, да направите залог.

4. Запознайте се добре с мобилното приложение за залагане.

Друго нещо, което трябва да направите преди да започнете да залагате от телефона или таблета си, е да проверите дали приложението е съвместимо с вашето устройство. Това в днешни дни едва ли ще е проблем, защото сега приложенията се правят по такъв начин, че да могат да се използват от почти всяко едно устройство. След като инсталирате приложението е важно да отделите известно време за да се запознаете с всичките му финкции, като това ще ви помогне да избегнете всякакви грешки по време на предстоящия процес на залагане.

5. Използвайте бонусите и промоциите.

Знаете, че всички потребители могат да се възползват от много бонуси в основния сайт на букмейкърите. Хубавото е, че благодарение на битката между букмейкърите, вече се предлагат и специални оферти, предназначени изключително и само за залагащите от мобилен телефон или таблет. Затова нашия горещ съвет е да търсите и да се възползвате от всички възможни промоции, които могат да ви помогнат да спечелите малко безплатни пари, защото тези специални оферти могат да направят голямата разлика в цялостната ви банка.

5. Не залагайте от скука.

Представете си следната ситуация: На работа сте, свършили сте служебните си ангажименти и единственото нещо, което чакате, е да свърши работното време. На всеки работещ му се е случвало. Въпросът тук е, че е много вероятно да ви дойде желание да се опитате да убиете тази скука като поставите залог на случаен мач, без да направите какъвто и да е анализ, а само заради тръпката. Такива залози много рядко са печеливши и затова ви препоръчваме да използвате свободното време за да разгледате от телефона статистиките за дадения мач, да проучите внимателно всичко около него и така да сте готови да направите една добре обоснована прогноза.