Betfair залози на живо

betfair.com

Едва ли е нужно да отбелязваме, че водещ световен оператор като Betfair предлага услуга за спортни залози на живо. Можем да отбележим обаче, че операторът не само има такава услуга, но и тя е на много високо ниво.

Залози на живо в Betfair

Спортни залози на живо се предлагат както от букмейкърската част с фиксирани коефициенти, така и от борсата за залози.

В който и от двата основни раздела на сайта да се намирате – “Спорт“ или “Спортна борса“, линк към секцията за залози на живо ще откриете в основното меню на страницата.

Лайв бетинг услугата включва абсолютно всички по-интересни събития от света на спорта. Ако някой мач, например, е достатъчно интересен, за да го дават по телевизията, значи с абсолютна сигурност ще можете и да залагате на него в реално време, благодарение на британския оператор.

Но в Betfair залози в реално време можете да поставяте не само за най-интересните събития, но и за много други, за които едва ли и щяхте да знаете, че се играят, ако не беше сайтът на букмейкъра.

В момента на писането на това ревю, например, в раздела виждаме двубои от младежките лиги на Израел и Тайланд, втората дивизия на Иран и приятелски мачове между нискодивизионни отбори. Сигурно и сами се досещате, че щом такива срещи попадат в лайв бетинг програмата на сайта, то там са и всички мачове от всички европейски и световни първенства.

Футболните фенове не са единствените, облагодетелствани от залозите на живо в този оператор. Той включва още спортове като:

  • Тенис
  • Баскетбол
  • Крикет
  • Голф
  • Волейбол
  • Снукър
  • Тенис на маса
  • Бейзбол
  • Хандбал
  • Хокей на лед

Обхвата на програмата е голям и при повечето от другите спортове. Тенис феновете могат да залагат на десетки ITF турнири всеки ден, както и на всички турнири от по-висок ранг, ако се провеждат такива. Баскетболът, хокеят на лед и хандбалът също ни правят впечатление с богатата си програма.

Статистики и графики на живо

Освен да поставят залози, клиентите на Betfair имат достъп и до пълна статистика и информация за голяма част от спортните събития в секцията “На Живо“. Системата на сайта ще ви информира с подробно инфо за головете до момента, картоните, ударите, които са отправили двата отбора, ударите в очертанията на вратата, блокираните удари, пряк свободните удари, засадите, тъчовете, притежанието на топката, броят на атаките и броят на опасните атаки, и други.

Графиките на живо пък ви позволяват в реално време да следите какво точно се случва на терена в момента – кой от двата тима владее топката, в каква фаза на играта се случва това и др.

За разлика от повечето букита, тук тези статистики и графики се показват в лявата част на екрана, вместо в дясната.

Разбира се, най-ясна представа за случващото се на терена бихте придобили, ако гледате в реално време картина от двубоя. Betfair има и такава услуга, като за нея сме отделили цяла статия – Betfair Пряко предаване

За всички поставени залози в раздела на живо е налична Кеш Аут функцията. Повече за това какво представлява тя и как можете да я използвате в букмейкъра, прочетете в Betfair Кеш Аут

Бетфеър е много добра опция за залози на живо, независимо дали предпочитате да играете в “Спортна борса“ или в “Спорт“!