Betfair кеш аут

betfair.com

Кеш Аут е революционна функция, която се предлага от мнозина оператори на спортни залози, включително и от Betfair. Тази функция позволява на играчите да имат пълен контрол върху залозите и сами да определят кога залогът да приключи, без да е задължително необходимо да се чака края на мача.

Betfair cash out

Как работи Cash Out функцията на Betfair?

Софтуерът на Betfair извършва в реално време изчисления на базата поставения залог и актуалните коефициенти на пазара, за да ви предложи сумата, която ще вземете, ако изберете да затворите залога си точно в този момент.

Например, да кажем, че сте направили множествен залог за победи на Арсенал при 2.50 коефициент и Челси при 1.50 коефициент със залог от 20 евро. Арсенал вече са спечелили мача си, а двубоят на Челси предстои да започне. На бутона за “Кеш Аут“ виждате сумата 48 евро. Ако натиснете бутона, вие си гарантирате тези 48 евро на момента, без значение дали Челси ще спечели или не. Парите ще бъдат преведени по сметката ви незабавно, без да се чака края на срещата.

По същия начин, Кеш Аут-ът може да се използва и за единични залози. Например, ако сте поставили залог за победа на Арсенал и резултатът е 1:0 в полза на “Артилеристите“, можете да затворите залога си и да избегнете риска вашият отбор да изгуби преднината си. Ако пък тимът губи в резултата, отново можете да затворите залога и да ограничите загубите. Това е най-хубавото при тази функция – тя може да се използва както за гарантиране на печалбата при положително развитие на залозите, така и за редуциране на загубите, когато развитието не е толкова положително.

Betfair Кеш Аут

Тази функция се предлага за всеки един пазар в раздел “Спортна борса“, както и за почти всички пазари на живо в раздел “Спорт“. Пазарите, при които функцията е налична, са обозначени с малка жълта иконка.

Как да затворим залога си?

Много просто – след като вече имате поставен залог и сте взели решението да го затворите, посетете раздела “Кеш Аут“ и натиснете върху оказания бутон.

Този раздел може да бъде открит и в мобилната версия на сайта, така че по същия начин ще можете да затваряте залозите си и когато залагате от телефон или таблет.

Имайте предвид, че между натискането на бутона и официализирането на затварянето има забавяне от 5-7 секунди. Ако в този период предложението за Кеш Аут бъде променено в отрицателна насока, ще трябва още веднъж да натиснете бутона, ако сте съгласни с новите променени условия.