Betfair Регистрация и Верификация

Букмейкърът е без валиден лиценз за България

betfair.com

Регистрирането в най-голямата борса за залози в света няма да отнеме много от времето ви, тъй като от английската компания са се постарали тя да става максимално лесно и бързо. При регистрацията си няма да попълвате нищо излишно, а само данните, които са във всеки случай необходими за притежаването на акаунт в лицензиран от Държавната комисия по хазарта букмейкър.

Betfair регистрация на акаунт

Бланката за регистрация можете да отворите от “Отвори сметка“ бутона, който ще отвори в браузъра ви нов прозорец.

В този нов прозорец ще видите около десет полета, които трябва да попълните, а след попълването им вече ще сте горд притежател на Betfair регистрация. Данните включват:

 • Пол – Ако сте мъж, не трябва да натискате нищо – по дефолт е зададено мъж, тъй като над 90% от клиентите на букмейкъра са мъже, но може да се промени и на “Жена“.
 • Първо и фамилно име
 • Дата на раждане – Имайте предвид, че трябва да имате навършени 18 години, за да можете да използвате услугите на букмейкъра. Ако нямате пълнолетие, няма смисъл да се опитвате да лъжете системата, въвеждайки по-стара година на раждане, тъй като след това в процеса по верификацията на сметката (за който ще прочетете по-надолу в тази статия) ще се открие несъответствието.
 • Адрес по лична карта – Задължително трябва да съвпада с адреса, вписан на вашата лична карта
 • Селище и пощенски код – Отново, те трябва да съвпадат с данните от личната ви карта.
 • Мобилен номер
 • Националност – По подразбиране е зададена България, но може да се промени.
 • ТИП ID – Трябва да въведете идентификационен номер, който може да бъде вашето ЕГН, Булстат номер или номер в НАП
 • Имейл адрес – На този имейл адрес ще получите писмо за активиране на акаунта и след това би могъл да бъде използван във връзка с различни въпроси около вашата сметка, така че въведете реален имейл адрес.
 • Парола
 • Скрит въпрос и Отговор на скрития въпрос – Ако някога има съмнения, че някой е влязал в акаунта ви, служителите на Betfair могат да поискат да им бъде даден отговор на скрития въпрос, зададен при регистрацията. Скритият въпрос може да бъде какво е малкото име на майка ви/баща ви, какво е моминското име на майка ви или кое е било първото ви училище.
 • Валута – Това поле не може да бъде променяно – играчите от България могат да използват единствено еврото като валута за сайта.
 • Промо код – Повече информация за промо кодовете и съответните бонуси прочетете в Betfair Бонуси

Накрая, натиснете върху жълтия бутон с катинарче и текст “Отвори сметка“, след което в рамките на няколко минути можете да очаквате на електронната си поща да пристигне писмо от Betfair, от което ще можете да активирате акаунта и и да получите допълнителна информация за услугите, предоставяни от компанията.

Имайте предвид, че натискайки този бутон вие автоматично се съгласявате с правилата за защита на личните данни, правилата за бисквитките и общите Правила и условия на букмейкъра. Макар нито един от тези текстове да не съдържа подводни камъни за играчите, винаги е хубаво да прочетат преди създаването на регистрация в който и да е сайт.

Верификация на акаунта

Betfair изисква от клиентите си да идентифицират своята самоличност, като условието е, че докато не го направят нямат право да извършват тегленията от сметката си.

За да извършите тази идентификация, трябва да кликнете върху “Моята сметка“ и след това върху “Моята Betfair сметка“ в появилото се падащо меню. В отворилата се страница ще видите бутон “Потвърдете вашата самоличност“, който ще ви отведе към страницата за верификация, където процедурата е в три стъпки:

 1.  Показват ви се данните, с които сте се регистрирали. Ако те съвпадат с данните ви по лична карта, натиснете “Напред“. Ако искате да на направите някаква корекция, натиснете “Промени“.
 2. Трябва да изпратите изображение на вашата лична карта.
 3. Вашата работа вече сте си я свършили и остава да изчакате служителите на Betfair да потвърдят успешното верифициране, ако всичко е наред.