Betfair Бонуси

betfair.com

Betfair има повече от 10 различни бонуса, някои от които са предназначени за спортната борса, а други – за раздел “Спорт“.

Betfair бонус при регистрации

В следващите редове ще ви представим всеки един от актуалните бонуси на компанията, като сме ги разделили според раздела в сайта, за който са предназначени.

Бонуси за “Спорт“

Бонус за нови клиенти

Новите играчи на Betfair могат да избират измежду две оферти, които да използват в раздел “Спорт“:

  • Бонус Спорт до 100 евро – 10 пъти по 10 евро е предложението на тази промоция. След всеки 5 направени залога за поне 5 евро получавате 10 евро. Ако изберете тази оферта, когато се регистрирате трябва да въведете “ZBBF01“ в полето за промо код.
  • Залог 20 евро, Бонус 20 евро – Другата оферта е за еднократен бонус в размер на 20 евро, който ще получите веднага след като поставите залог за същата сума в раздел “Спорт“. Ако предпочитате тази оферта пред първата, промо кодът за вас е “ZSKACC“.

Бонусът за нови клиенти в спортната борса е отделно от бонуса, който ще изберете за раздел “Спорт“. Тоест, имате право и на бонуса за нови играчи в Спортна борса (20 евро възстановяване на залога), и на един от двата бонуса за “Спорт“ раздела.

Бонуси за “Спортна борса“

20 евро бонус за нови клиенти

Betfair exchange bonus

Всеки нов клиент на спортната борса получава право на 20 евро безплатен залог, който се изразява във възстановяване до тази сума на първия ви залог в борсата, ако той бъде загубен.

До 10 евро безрисков залог “Срещу“

Ако никога до момента не сте използвали възможностите на “Срещу“ залозите в спортната борса на британския сайт, сега имате възможността да поставите напълно безрисков “Срещу“ залог на стойност 10 евро.

Просто влезте в борсата и поставете такъв залог на който и да е пазар при коефициент не по-голям от 2.00 и, в случай на загуба, компанията ще възстанови сумата на залога до максимум 10 евро.

Бонус при първи залог “Срещу” от Betfair

Пример: ако сте заложили 10 евро “Срещу“ победата на Реал Мадрид, но Реал Мадрид спечели мача, операторът ще ви върне тези 10 евро и няма да сте загубили нищо.

Залогът ви ще бъде възстановен и при по-малка сума, но поради липсата на какъвто и да е риск ви съветваме да направите максималния залог и по този начин да вземете колкото се може по-голям печалба при успех. Поради същата причина, също така ви съветваме коефициентът на залога да е колкото се може по-близък до 2.00, защото няма смисъл да поставите залог при 1.10, който почти със сигурност ще спечелите, и по този начин да не се възползвате максимално от гаранцията.

Тези съвети важат и за първия бонус за нови клиенти, където още по-хубавото е, че няма ограничение за максимален коефициент – можете да рискувате с по-голям коефициент и съответно евентуално да вземете доста по-голяма печалба, като при липса на късмет ще вземете пълно възстановяване на заложените пари.

Само 2% комисионна за сезон 2017/18 на български футбол

Както можете да научите от статията Betfair Спортна Борса, фиксираната комисионна върху печелившите залози за български играчи е 6,5%.

До края на сезон 2017/18 обаче можем да залагаме на мачовете от българския футбол със само 2% комисионна и по този начин да печелим още повече с успешните ни прогнози.

Betfair футбол бонус

Печалбите на Бетфеър Спортна борса са по-добри в сравнение с традиционните букита и при нормалната комисионна от 6,5%, а какво остава при само 2%!

Златни голове

Играта “Златни голове“ представлява опит за познаване на първите голмайстори на 6 футболни двубоя. Късметлията, който успее, получава над 100 000 евро награда, а най-хубавото е, че участието в играта е напълно безплатно за всички регистрирани клиенти на Betfair!

Златни голове

Тази игра се провежда всяка седмица.

Седмичен бонус 10 евро

Бонусите за съществуващи играчи в раздел “Спорт“ започват със седмичния бонус в размер на 10 евро, който ще получите, ако направите през седмицата залози в комбинация с поне 4 селекции за поне €25.

Betfair бонус на всеки 7 дни

Сумата от 25 евро може да се заложи както на един път, така и на части в няколко залога.

€25 на тенис комбинации

Специално за любителите на тениса, Betfair предлага и една интересна промоция, според условията на която ще получите възстановяване на залога до 25 евро, когато сте поставили залог в комбинация с поне 4 селекции и само една от тях не излезе.

Betfair тенис бонус

Компенсация при драматична загуба в баскетбола

Феновете на още един много популярен спорт – баскетболът – могат да получат до 25 евро възстановяване на единичните залози, когато вашият отбор печели третата четвърт, но в края на мача е от губещата страна.

Betfair баскетбол бонус

Тази промоция важи за пазарите “паричен хендикап“ в NBA и “залагане на мач“ в Евролигата и ACB.