Залози на волейбол

Български волейболист в атакаТази спортна игра е сред най- обичаните опции за залог при залагането в интернет. Във нея всички срещи завършват с победител и няма възможен изход реми. Не е възможно по- слабия тим да удържи нулево реми, пресъздавайки Опълченците на Шипка. При добра оценка на текущата форма на отборите, този факт ни предоставя удобен случай да направим вярна прогноза за изхода от срещата без да рискуваме твърде много. Друг важен факт е, че огромен процент от букмейкърските къщи не следят отблизо подробностите около повечето тимове и е напълно възможно да направят грешка при съставянето на коефициентите. Ние сме длъжни да извлечем максимална полза от тези грешки. Много често се случва и да има голяма разлика между коефициентите за даден мач във различните букмейкъри, заради което трябва да бъдете в готовност да вкарате пари и да заложите във този букмейкър, който предлага най- големите коефициенти. В долните редове ви показваме няколко от многото опции за залог. Това е само една малка част, всъщност те са много повече.

Видове волейболни залози

– Победител от срещата – Прогнозирате кой от двата отбора ще съумее да победи в мача.
– Победител с точков хендикап – Прогнозирате кой от двата тима ще реализира повече точки от другия, като букмейкъра дава начална преднина за аутсайдера.
– Победител в отделните сетове – Прогнозирате победителя в съответния сет.
– Общ брой на точките – Букмейкъра ви дава някакво число (обикновено нецяло, например 176.5) и вие прогнозирате дали общия брой на точките ще бъде по- голям или по- малък от това число.
– Общ брой точки на точките в сет – Същото като горния залог, със разликата, че прогнозирате броя на точките само за някой от сетовете.
– Отбор X да спечели мача, въпреки че не е спечелил първия сет – Малко по- екстравагантен залог, описанието на залога ви казва всичко за него.

Сега ще ви изброим три любопитни съвета, които, ако спазвате, със сигурност ще ви помогнат да победите букитата.

1. Отборът-домакин много често печели. Както в много други спортни игри, и тук домакините печелят срещите си много често. Дори по- често отколкото в повечето спортове. Върлостните фенове понякога правят обстановката в залага непоносима за противниковия отбор. Едни от най- лудите фенове са тези в Бразилия, които правят невероятна атмосфера, с която любимците им са свикнали, но опонента може да изпадне в пълен шок.

2. Залагайте на Бразилския национален отбор. Ставайки дума за волейбол, Бразилския национален отбор няма никакъв конкурент никъде по света. Рядко допускат грешки във възлови срещи на големите първенства. Със сигурност ще бъде изгодно за вас, ако направите залог за Бразилия в такава среща. Погледнато обаче под друг ъгъл, Бразилия не се напрягат много в срещи без голям заряд. Ако направите залог против тях в такъв случай, има голяма вероятност да спечелите, и то можете да намерите чудесни коефициенти за това.

3. Съпоставяйте различните коефициенти в различните букмейкърски къщи. Както вече написахме в горните редове, при тази игра има голямо разминаване при коефициентите във огромната маса от онлайн букита. Ако желаете да се занимавате по- сериозно със залози на волейбол, е добре да имате сметки в минимим три-четири букмейкъра и да бъдете готови да вкарате пари в тях, ако вече не сте го направили.

Волейбола в България