Футболни залагания

1X2 топка с мишкаФутболът, освен че е един от най- играните спортове, е със сигурност и най- залагания в световен мащаб. Има наистина ужасно много мачове, които се играят постоянно, а хората залагат почти във всяко кътче на земята. Колкото по- известна става играта, толкова повече хората залагат на нея. Може да се каже, че залаганията на футбол са основната движеща част на целия хазартен бизнес. Всеки ден се въртят обороти от милиони долари, а когато са кръговете на големите първенства – и милиарди.

Щом сте стигнали до този сайт, сигурно и вие поне за малко сте се докоснали до магията на футболните залагания. Ако не друго, то поне веднъж сте пуснали фиш във офлайн букмейкърите – Еврофутбол или тотото. Ако нямате никакъв опит в света на онлайн залозите сигурно се чудите защо изобщо да се занимавате да си правите акаунт в интернет букмейкър, вместо просто да ходите до кварталния пункт на Еврофутбол. Ами по няколко причини.

Първо, коефициентите във интернет са несравнимо по- добри, отколкото в Еврофутбол. Това е така, защото когато букмейкъра е базиран онлайн, той намалява изключително много своите разходи. Всякакви разходи като заплати на персонала, ток, вода и други консумативи отпадат или поне се намаляват значително. Другата причина, е че Еврофутбол е абсолютен монопол в България и това му дава възможност да печели още повече като намалява коефициентите.

Второ, Интернет букитата ни предоставят много по- пълни и разнообразни програми. Те ни предлагат изключително голям избор от видове залози за всеки мач, а за големите дербита има над стотина начина да заложим. По- долу в тази статия ще откриете една част от основните видове залог. Основната причина за това, е че в големите уеб букмейкърски къщи имат изключително много хора, които се занимават само със съставянето на коефициенти и разширяването на мрежата от видове залози. Родният ни офлайн букмейкър е с доста ограничен капацитет в това отношение.

Трето, залаганията във интернет стават много по- бързо, отколкото тези в кварталния пункт. А всъщност в квартала ви може и да няма място за поставяне на залог, което би ви накарало да ходите още по- далеч. Защо изобщо трябва да излизате от вас, като можете просто със няколко кликвания да заложите на избраните от вас мачове. Ами ако няма наблизо пункт ще трябва да харчите и пари за бензин. Както казват хората, времето е най- ценното нещо. Ценете си го.

Предполагам, че вече успяхте да се убедите, че е много по- добре да залагате онлайн. Тук обаче идва големия въпрос – Кой онлайн букмейкър да избера? Във глобалната мрежа има вече стотици букита. Истината е, че една част от тях не са напълно коректни. Светът е голям и измамници дебнат отвсякъде. Но и този проблем има лесно решение: просто изберете някой от букмейкърите, които ще намерите в нашия сайт. Ние ви гарантираме, че те са 100% сигурни и ще ви изплатят всяка стотинка, която ще спечелите. Освен това те предлагат и най- добрите коефициенти на пазара със изключително много варианти за залог. Доверете се на тях и няма да сбъркате.

На какво да залагаме

Друг важен въпрос е как точно да изберем на какво да заложим. Е, не става с магическа пръчка, трябва и малко да се потрудите. Но пък не е и нищо сложно, все пак не е ядрена физика. За начало разгледайте статиите за залози в нашия уеб сайт. В тях ще откриете обяснение на основните неща, както и много добри стратегии и съвети, които ще ви донесат успех. Следващата стъпка е да направите кратко проучване преди мача, който искате да прогнозирате. В мрежата има много сайтове, в които ще намерите различни статистики като класиране, минали срещи между двата отбора, последните мачове и на двата отбора, отбелязаните голове и точните резултати във всички тях и т.н. Съчетавайки нашите стратегии и съвети със намерената статистика, ще имате точната комбинация и използвайки я правилно, можете да направите много добри пари от футболни залагания.

Букмейкърите ни предлагат залози за почти всяко първенство в света. Е, няма как да сте специалисти навсякъде, така че ограничете се в няколко лиги и се опитвайте максимално да навлезете във дълбините им и да станете тесни експерти в тях. Не се опитвайте да бъдете типично български „специалист по всичко“. Просто не е възможно.

В следващата статия ще ви представим и основните видове залози на футбол.