Betfair Mobile App Download

За да запазят имиджа си на компания, в която иновациите винаги са на почит, Betfair създадоха първата си мобилна версия заедно с навлизането на смартфоните в края на първото десетилетие на XXI век, като клиентите на този букмейкър бяха едни от първите, които имаха уникалната възможност да залагат в движение.

Операторът предлага няколко начина за игра от мобилни устройства:

⇒ Апликации за Android – отделни апликации за “Спортна борса“ и “Спорт“
⇒ Апликации за iOS – отделни апликации за “Спортна борса“ и “Спорт“
⇒ Мобилна версия

В този материал ще ви представим информация за всеки един от тези варианти, включително и упътване как да започнете със залозите от мобилни устройства.

Апликации за Android

Android потребителите могат да си свалят приложенията за тази операционна система като влязат в сайта Betfair.com от смартфона или таблета си, където най-горе на екраните ще се появи изскачащ прозорец за изтегляне. Натиснете върху този прозорец и ще видите линкове за сваляне на двете приложения – “Спорт“ и “Спортна борса“ (трябва обаче на устройството ви да е разрешено изтеглянето на неизвестни източници).

Betfair Apk

Ако се чудите защо не може да свалите приложението директно от специализирания магазин Google Play, откъдето вероятно теглите всички останали апликации за устройството си, отговорът се крие в правилата и условията на магазина на Гугъл, които са изключили всякакви видове хазартни апликации, при които залозите се правят с реални пари.

Дори и най-старите Андроид устройства могат да работят с приложенията на Betfair. Всички версии от 2.2 и нагоре са напълно съвместими с тях.

Апликации за iOS

Същите приложения – “Спорт“ и “Спортна борса“ могат да бъдат свалени и от собствениците на iPhone-и и iPad-и.

За радост, от Apple нямат подобни ограничения и потребителите могат да се сдобият с апликациите направо от официалния магазин на операционната система.

Ревю на приложенията

Всички приложения на Betfair са запазили водещите концептуални линии в дизайна и навигацията си, така че не вярваме да имате каквито и да било проблеми при приспособяването си от компютърната версия към мобилния софтуер.

Betfair exchange app

От гледна точка на използваемостта, тук с абсолютна сигурност можем да заявим, че ще останете доволни, тъй като операторът е приспособил всяка една от услугите си да бъде достъпна за използване от смартфони и таблети. Нито един залог и нито една функция на сайта няма да ви убегне, когато използвате мобилното си устройство.

Единственото нетипично нещо при Betfair е решението да разделят двете си основни услуги – “Спорт“ и “Спортна борса“. Повечето букмейкърски къщи са обединили всичките си услуги в една апликация и разделението при британския оператор според нас не е възможно най-доброто решение и създава известни неудобства, но все пак това не може да развали цялостното ни добро впечатление от играта в Бетфеър от мобилни устройства.

Мобилна версия

Мобилната версия на букмейкъра е до голяма степен подобна на приложенията (макар да има известни разлики), като тук вече става въпрос на избор дали предпочитате да имате инсталирано приложение и да влизате направо от него или да използвате за целта браузъра си. Факт е, че повечето потребители предпочитат да залагат от апликациите на Betfair, така че това може да ви говори достатъчно кой е по-удобният вариант. Също така, някои потребители отчитат по-бърза скорост на връзката при приложенията спрямо мобилната версия.

Betfair sport app

Приложенията са много леки и по никакъв начин няма да затормозяват устройството ви, дори и да не е с най-добрите характеристики, така че и ние бихме ви посъветвали да свалите апликациите.

Разбира се, мобилната версия е единственият начин за достъп до сайта от устройства с алтернативни операционни системи като Windows, например, така че не ви остава много избор, ако притежавате такова устройство.

Мобилната версия е достъпна от всеки вид браузър и се отваря автоматично с въвеждането на адреса на оператора www.betfair.com.

Браузър версията има едно голямо предимство през апликациите и то е, че от него можете да залагате в борсата и букмейкърската част от едно място, докато при приложенията трябва да превключвате между апликациите.