Betfair депозит и теглене

Букмейкърът е без валиден лиценз за България

betfair.com

Хазартният оператор Betfair предлага гъвкави методи за депозити и тегления и е оптимизирал системата си по такъв начин, че всичко да стане по най-бързия и лесния начин – както всъщност става и всичко останало в този сайт.

Един от вариантите за внасяне на пари в сметката са класическите методи банков превод и банкови карти. Ако имате възможност, препоръчваме ви използването на банковите карти Visa и MasterCard, тъй като при тях минималната сума на депозитите е по-ниска – само 6 евро – а и преводите стават незабавно, докато при превод на пари по банков път завършването на транзакцията е процес, който обикновено трае няколко дни, а и чрез банковите преводи нямате възможност да депозирате по-малко от 15 евро.

Имайте предвид, че компанията не работи с банкови карти Maestro, издадени в България. Единствено картите на Visa и MasterCard могат да се използват за депозити и тегления в Betfair. Трябва да знаете, също така, че една и съща карта не може да бъде свързана с повече от един акаунт.

Допълнителни възможности за депозит и теглене на пари са преводите чрез онлайн разплащателни системи като Epay.bg и Skrill. Чрез тях, преводите отново стават незабавно, а минималните депозити са съответно 5 евро за Epay.bg и 10 евро за Skrill.

Независимо от метода и независимо дали става въпрос за депозит или теглене, букмейкърската такса не начислява никакви такси за преводите.

Как да депозирам?

Приемаме, че вече сте се логнали в акаунта си. Горе вдясно на сайта ще откриете линк “Депозиране на средства“.

От там трябва да изберете метода, чрез който искате да депозирате, както и да въведете сумата на депозита и вашата Betfair парола.

В зависимост от избрания метод, системата вероятно ще поиска допълнителни данни – например, ако ще депозирате чрез банкова карта, ще трябва да въведете всички данни на картата, включително номер, притежател, дата на изтичане. Това обаче е само при първия депозит – след като веднъж картата е свързана към акаунта ви, при следващите депозити ще трябва да въвеждате единствено трицифрения номер за проверка, намиращ се на гърба на картата.

Как да изтегля средства?

Отново приемаме, че вече се намирате в акаунта си. За изтегляне на средства, трябва да натиснете на “Моята Сметка“ и след това на “Теглене от Betfair“, след което ще видите вашия баланс при “Налични средства за теглене“.

От тук нататък, процедурата при тегленето е същата като при депозита – избирате метода на теглене, въвеждате необходимите данни спрямо метода, написвате каква сума искате да изтеглите, въвеждате паролата си и тегленето ще е готово.

Трябва да знаете, че понякога няма да имате избор за метод за теглене и ще можете да правите изходящи трансфери единствено към метода, с който сте направили депозита си. За да можете да теглите чрез метод, различен от метода на депозита, трябва първо да изравните сумите на депозита и тегленията.

Например, ако сте направили депозит чрез Skrill на стойност 50 евро, след това трябва да направите и теглене (тегления) към Skrill за същата сума и чак тогава ще можете да правите изходящи трансфери към други разплащателни средства.

Затова ви съветваме да изберете за депозита си разплащателно средство, което ще ви бъде удобно и за последващите тегления.