Баскетболни залагания

Баскетболен кошНе е нужно да сте компютърен специалист за да заложите на баскетбол, нищо сложно няма в това нещо. В общи линии ако имате представа как се залага на футбол например, значи напълно успешно ще направите и вашия залог на баскетбол. Букмейкърските къщи ви предоставят богат избор от варианти на какво да заложите в тази игра.

Ако желаете да прогнозирате кой ще спечели мача, букитата ви предоставят два варианта. При първия имате възможност да избирате само между двата отбора, без опция за реми. В този случай няма значение дали отборът- победител ще спечели срещата с продължения или не. В другия вариант залагате за резултата от редовното време, със пълен набор от възможности – домакин, X, гост. Естествено, че с това не се ограничават възможностите за залог. Букитата ви предоставят и много други опции, сред които:

– Под/Над Х точки – Букмейкъра ви оставя едно число, а вие трябва да познаете дали двата отбора ще си вкарат повече точки от това число или не.
– Под/Над Х точки за полувреме – Същото като горното, само че се прогнозира броя на точките в едно от полувремената.
– Под/Над Х точки за четвъртина – Същото като горните две, с разликата, че става въпрос за някоя от четвъртините.
– В кое полувреме ще се отбележат по- голям брой точки.
– В коя четвъртина ще се отбележат най- голям брой точки.
– Дали общия брой на точките ще бъде четно или нечетно число.
– С каква преднина ще победи печелившия отбор.
– Кой от двата отбора ще вкара първия кош.
– Кой от двата отбора ще вкара последния кош.
– Хендикапи за целия мач, за едно полувреме или за четвъртина.
– Кой от двата тима ще вкара пръв 10 или 20 точки в определена четвъртина.
– Кой от двама играчи, предварително заявени от букмейкъра, ще реализира повече точки.

Освен прогнози за отделните мачове, можете да залагате и за целите шампионати или турнири. Може да се каже, че това е една идея по- безопасния залог. В отделен мач по- слабия отбор може да направи изненада и да победи, но дългите шампионати се печелят от най- класните тимове. Единствения недостатък тук е, че заложената сума остава прекалено голям период от време в букито.

Имате възможност да залагате на един мач и в реално време, докато той се играе. В някои от сайтовете можете да наблюдавате мачовете и в движение да видите в каква форма са и с какъв ентусиазъм играят членовете на двата отбора.

Съвети какво да правите при залози на баскетбол

1. Залагайте против отбори, имали среща през изминалите 2-3 дни.Умората силно въздейства на баскетболистите, а ако те не са в добро физическо състояние, е твърде вероятно да загубят. А ако даден отбор е имал гостуване на голямо разстояние от дома си, имате още по- добър повод да заложите срещу тях. Все пак имайте предвид, че тези неща без съмнение се следят и от хората, съставящи коефициентите, и се отразяват върху тях.

2. Дебнете за колебания в коефициентите. Ако те се вдигат при единия отбор, но въпреки това по- голямата част от хората не спират да залагат за другия тим, трябва да послушате съвета на мнозинството и да направите залог за втория тим. Обаче трябва да побързате, защото би трябвало в най- скоро време коефициентите да спаднат още.

3. Опитвайте се да намерите изгодни залози. Някои хора смятат, че букмейкърските къщи се перфектни в съставянето на коефициентите, но това не е точно така. И те имат пропуски, а вашата задача е да ги намерите. Разликата между печелившия и губещия залагащ е, че печелившия не залага на много мачове, а само на тези, които имат най- добро съответствие между коефициент и вероятност да излезне.

В случай че сте любители на тази игра, можете да заложите на някоя от многото играещи се срещи, като по този начин мача ще бъде още по- интригуващ за гледане за вас, а ако вие е ден и имате известни познания и следите какво се случва в този спорт, можете да направите и доста добра печалба.