Залози на американски футбол

Лого на националната футболна лигаБукмейкърските къщи ни предоставят огромен брой варианти за залог. Те са още повече когато става въпрос за някое от големите дербита. В рекламираните от нашия сайт букита ще можете да откриете коефициенти за това кой ще спечели мача; за победител от него с хендикап за единия отбор; за общият брой на точките в мача; за общия брой на точките в актива на двата отбора; залози за това дали точките в края на срещата ще бъдат четно или нечетно число; за това дали точките на двата тима поотделно ще бъдат четно или нечетно число; за това кой пръв и кой последен ще спечели точки; за печелившата разлика; за първо полувреме – краен резултат и още много други. В случай че не знаете нищо за мача и просто искате да направите залог, букмейкърите са помислили и за вас – те предлагат залози за това дали при жребия ще се падне ези или тура и за това кой ще го спечели.

Съвети за правилно залагане

Печеленето от залози на американски футбол е трудна задача и средностатистическия залагащ излиза на загуба в дългосрочен план, но затова ние сме тук, за да ви дадем някои съвети за американския футбол и по- специално за НФЛ, които ще ви помогнат да имате по- добър шанс да направите пари от НФЛ.

1. Добро управление на банката.

Когато залагате на мач от сезона в НФЛ е добре да заделите за залога определена сума, която можете да си позволите да загубите. Предлагаме ви да отделите определена сума или „банка“ за всяка седмица, месец и за целия сезон.

Добре е да използвате не повече от 2-5% от общата банка за всеки отделен залог. Например, ако сте си определили банка 1000 лв. за целия сезон, трябва да залагате със сума между 20 и 50 лв. Можете да играете с 2% в мачовете, които по- скоро пускате за спортта и не сте много сигурни, и 5% за срещите, за които сте добре подготвени и сте проучили добре нещата.

Една от често срещаните грешки при новобранците е да започнат да увеличават размера на своите залози, когато влезнат в печеливша или губеща серия. Запомнете, че сезона на НФЛ е дълъг и ще имате доста добри възможности, от които да се възползвате в течението му, така че трябва да управлявате парите си разумно.

2. Залагайте само на добри оферти.

Не е за вярване само колко залагащи има, които играят почти всеки мач, всяка седмица. Това е рецепта за бедствие в дългосрочен план – за да бъдете печеливш бетор на NFL, вие трябва да намерите добрите коефициенти и да се възползвате от тях.

Намерете информацията, която може да ви даде точния съвет на какво да заложите. Някои седмици може да залагате на четири мача, някои на шест, а някои само на един или два. Не трябва да намирате проблем в това. Не залагайте парите си само защото искате да направите предстоящата среща по- интересна за гледане. Тя може да е достатъчно интересна и без да трябва да губите парите си. Ако искате да сте на печалба от този сезон на НФЛ, намирайте по няколко добри оферти всяка седмица, залагайте, както казахме между 2-5% от банката си, и скоро ще видите как сметката ви нараства.

3. Избирайте добрите букмейкъри.

За да имате възможно най- добрия шанс за печелене на пари, трябва да обиколите някои от букмейкърите и да сравните коефициентите, предлагани за избрания от вас мач. Можем да ви гарантираме, че рекламираните от нас букмейкърски къщи предлагат едни от най- добрите коефициенти на пазара. Предлагаме ви да се регистрирате в 2-3 от тях и да сравнявате коефициентите в тях за всеки мач поотделно.

Мач по американски футбол