Бонуси за спортни залози

Футбол бонусиВ нашия сайт можете да откриете бонусите на най- реномираните букмейкърски къщи в света. Нашата цел е да ви предоставим най- изгодните и сигурни бонуси. Безплатните залози и другите форми на безплатни пари, предлагани от нашите партньорски букмейкъри, са абсолютно сигурни и безопасни за използване. Можете да бъдете убедени, че изброените тук сайтове са легитимни и ще изплатят всяка спечелена от вас стотинка, веднага щом заложите и спечелите. В мрежата се намират не малко измамници със много апетитни оферти, но има голяма вероятност ако депозирате пари в тях, да не ги видите повече. Затова наистина ви препоръчваме да изберете някой от нашите предложения.

Какви са тези бонуси и каква е изгодата на букмейкърските къщи да ни ги предоставят?

В своята същност бонусите представляват предоставени безплатни пари или право на безплатен залог, които се дават от букмейкърите при различни ситуации. Във някои случаи ако познаете залога си, заложен с парите от бонуса, по сметката ви се прехвърля единствено печалбата, а в други я получавате заедно със бонуса.

Букмейкърските компании винаги са били изключително известни навсякъде по земното кълбо, а интернет букмейкърите все повече и повече увеличават своята популярност, благодарение на високоскоростното развитие на компютърните технологии.

И с нарастването на броя на залагащите, които прехвърлят своите залози от кварталния пункт към компютъра, се увеличава и разгорещява битката между интернет базираните букмейкъри за привличане на нови клиенти. Главният метод, който те използват за да ги привлекат, е като предлагат колкото се може повече и по- атрактивни бонуси. Тази битка е много благодатна за нас и колкото по- ожесточена става тя, толкова по- щастливи трябва да бъдем ние. Голяма част от букмейкърските къщи на Стария континент са всъщност акционерни дружества, а ако сте учили икономика може би знаете, че цената на самото дружество и на отделните акции в него се влияе по- скоро от броя и активността на потребителите, а не толкова от размера на моментните печалби. За разлика от повечето български фирми, чиято единствена цел е да генерират максимална печалба за максимално кратко време, целта на големите букмейкърски компании е да подготвят така почвата, че след време да имат големи печалби и не се интересуват толкова от това какви са те в момента. Също така те притежават много големи капитали и нямат никакъв проблем да допуснат малки краткосрочни загуби.

Какви бонуси предлагат те?

Има четири разновидности на бонусите за спортни залози. Те се дават в различни ситуации, според целта на букмейкъра. Те са:

– Депозитен бонус – Депозитният бонус се дава след като депозирате първите си пари в дадения сайт. Това е най- често даваният вид бонус и всъщност е любимият на букмейкърите. Във днешно време почти не може да се открие онлайн сайт за залагане, който да не го предлага. Размерът му се различава в различните сайтове, но обикновено варира около 100%, а в някои случаи стига дори и до 200%. Почти винаги букмейкърите ограничават максималния депозит, на който се дава такъв бонус, като и размера на това ограничение варира в различните сайтове. Разбира се, имате право да депозирате колкото пари искате, но бонусът се дава само до размера на ограничението. Как се взима този вид бонус? Много лесно, след като направите депозита или букито автоматично ще го прехвърли, или ще ви даде специален код, който ще трябва да въведете на посоченото място. Букмейкърите изискват да превъртите няколко пъти подарената сума, преди да можете да я изтеглите.

– Безплатен залог – Безплатният залог означава, че имате право да направите един залог с подарена сума, чиито размер е определен от сайта. В случай че познаете, по сметката ви ще се прехвърли единствено чистата печалба, а размерът на подарения залог не се дава. Безплатните залози се дават най- често на потребителите, които играят от доста време в този букмейкър. Ако сте новорегистриран потребител не очаквайте да получавате такива подаръци или поне не очаквайте да ги получавате често.

– Бонус за специални събития – Онлайн сайтовете предлагат и различни подаръци за специални събития. Такива са бонусите за рожден ден и тези за големите празници. Тези бонуси отново са насочени най- вече към по- старите потребители. Към тази категория се броят и бонусите за важни дербита, към които целият свят е насочил вниманието си. Такива са срещите от късните етапи на големи турнири като Шампионска лига и европейски и световни първенства, ключовите дербита в най- популярните лиги и други. Бонусите за специални събития могат да се нарекат и безплатни залози и са насочени към абсолютно всички, дори и към напълно нови клиенти.

– Бездепозитен бонус – Така се нарича бонуса, който някои онлайн букмейкъри дават само срещу регистрация, без да искат нищо в замяна. Много трудно се намират тези бонуси, така че по- добре не се опитвайте да намерите такъв, защото едва ли ще успеете. Малко от букмейкърите си позволяват да дават такива бонуси, защото нищожна част от тези, които са се регистрирали в сайта само заради бонуса, остават клиенти и след като го изхарчат. Обикновено бездепозитните бонуси се предлагат за кратък период от новите букмейкъри, опитващи се да навлязат на пазара по- бързо. Точно това, че са нови ги прави и несигурни за вас. А освен, че се пускат промоционално за кратък период от време, и техният размер е прекалено малък – рядко надхвърля 5 евро.