Eurobet.bg

Проверяването за печалби на вашите талони е най-лесното нещо, което може да правите в онлайн платформите на този хазартен оператор, като за целта дори не е нужно да си правите регистрация.

Просто трябва да влезете в страницата на играта, от която е талона, който искате да проверите, и след това да натиснете върху бутона “Проверка на талон“.

В заредилата се страница трябва да попълните електронния фиш по същия начин, по който сте го попълнили по време на поставянето на залога. Така например, в играта “Еврошанс“ трябва да маркирате избраните числа в играта, сумата на залога в български лева и броят тегления, за който важи вашият вече заложен фиш. Също така, трябва да попълните полетата за номер на тираж и номер на теглене, за да разбере системата кога сте поставили залога си и за резултатите от кои тиражи и тегления да провери за съвпадения с вашите числа.

Накрая, в дъното на страницата ще видите бутон “Провери“, след натискането на който в дясно на екрана си ще се появи поле “Резултати“, от което ще откриете подробна информация за броя на познатите числа и вашата печалба.

Евробет Ревю

Евробет e компания номер едно на българския пазар на числовите игри, чиито играчи до момента са спечелили повече от 500 000 000 лева!

Историята на компанията “Евробет“ ООД може да се проследи до 2006 г., когато тя започна дейността си с играта Еврошанс, която и до днес е едно от водещите предложения в асортимента на българския лидер в индустрията на развлекателните игри на късмета. Към този асортимент бяха включени и други лотарийни игри през годините, а от 2014 г. насам хазартният оператор започна да предлага и продуктова линия от над 15 скреч игри с моментни печалби.

Евробет предлагаше своите игри единствено в своята мрежа от местни пунктове през първото десетилетие на своя живот, но през 2017 г. животът на играчите стана много по-лесен благодарение на стартирането на уеб сайта на хазартната компания, в който можете не само да проверявате талоните си, но и да поставяте залози онлайн, като това е възможно, разбира се, след създаване на профил в онлайн платформата и депозиране на средства.

Заедно с уеб сайта, компанията пусна и адаптирана мобилна версия, с която ще можете да поставяте залози и да проверявате талоните си от всеки вид смартфон, таблет или друго смарт устройство. Все още обаче компанията предлага единствено мобилна версия, но не и приложения.

Следващите редове съдържат информация за това как да проверявате фишовете си онлайн в сайта на Евробет, как да поставяте залози там, как да се регистрирате и депозирате и какви са различните видове игри, от които можете да избирате.

История на тиражите

Освен като попълните копие на фиша си в електронен формат, проверявайки по този начин автоматично своите печалби, можете и да разгледате ръчно изтеглените числа и резултатите от игрите в разделите “История на тиражите“, каквито има при всяка една от гореизброените игри. Историята е всеобхватна и включва всички тиражи и тегления от началото на провеждането на игрите до настоящия момент.

Тази страница може да бъде разглеждана от любопитство и за статистически наблюдения, но определено доста по-удобния начин да проверявате печалбите си е от страниците “Проверка на талон“.

За статистически наблюдения можете да използвате още и страниците “Статистика за числата“, в която ще видите колко пъти е било изтегляно всяко едно число в историята на играта, както и информация за така наречените “Горещи числа“ и “Студени числа“ – тоест, числата, които са се падали най-много и най-малко пъти в историята на тегленията. От тази страница имате и възможност директно да поставите залог с най-често или най-рядко изтегляните числа, ако смятате, че статистиката има голяма роля в лотарийните игри.

Онлайн игра в Евробет

Като изключим скреч игрите с моментни печалби, които са под крилото на марката “Лотария България“, всички останали игри на Евробет имат опцията за онлайн игра, която е достъпна за всеки един регистриран потребител на сайта.

Като имаме предвид невероятната честота на тегленията в игрите – в някои от тях имаме теглене на всеки пет минути! – опцията да поставяме залози директно от компютъра или телефона си е повече от важна за този оператор и той се е постарал да ги направи лесни и максимално аналогични на поставянето на офлайн залог в мрежата от около 1 000 пункта на компанията. Тоест, ако до момента сте участвали в игрите на компанията от пунктовете на “Еврофутбол“ или друг пункт от партньорската мрежа на Евробет, няма да се затрудните при поставянето на онлайн залог, защото той се прави по почти същия начин!

Единствената разлика е, че не попълвате нищо на хартия, а натискате с мишката или с пръстта на тъчскрийн-а си върху специален интерактивен електронен фиш.

Вашата задача е просто да влезете в страницата на дадената игра от сайта на Евробет, където на централно място ще видите електронния талон. Така, в играта “Евробет“, например, трябва да маркирате следните неща:

 • Вашите до 12 избрани числа
 • Системата за пълно комбиниране между 1 и 12
 • Залог за една колонка
 • Брой тегления – дали талонът ви да важи за 1,2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 50, 100 или 200 тегления

След маркирането на тези неща, натискате “Добави“ и селекциите ви се прехвърлят в т.нар. “Талон за игра“, който се намира в дясно от мястото за маркиране на селекциите в уеб сайта. Прегледайте вашият избор и натиснете “Заложи“, за да поставите официално залога.

В сайта на Евробет, можете да правите залози не само на основния талон, а и за специалните залози, ако има такива в играта.

Също така, сайтът предлага и опцията “Случаен избор“, която се явява особено полезна за играчите, които не се интересуват от конкретните числа, а просто искат да са част от екшъна. Ако нямате любими числа, с които играете винаги, натиснете на този бутон и софтуерът ще определи на случаен принцип числата вместо вас.

Регистрация в Евробет

За да можете да поставяте залози в изброените по-горе лотарийни игри, трябва да имате Евробет регистрация. Това е единственият начин да залагате по интернет, а, без регистрация в сайта, ще можете да съставяте фишове единствено във физическите пунктове.

Препоръчваме ви да си направите такава регистрация, защото съвкупното време за създаването й плюс времето за депозиране на средства във всеки случай ще бъде по-кратко дори и от времето за едно посещение за наземен пункт. А, веднъж регистрирайки се, ще можете след това винаги да създавате талони за няколко секунди от всяка точка на света, в която имате достъп до интернет.

Регистрирането в Евробет не включва предоставянето на никакви чувствителни лични данни, като единствено трябва да въведете името и фамилията си, които така или иначе не са трудни за намиране от което и да е злонамерено към вас лице.

Просто влезте в сайта, натиснете бутона “Регистрация“ и попълнете белите полета в страницата. Освен име и фамилия, те включват още вашия имейл адрес, телефон и парола с 6-20 символа (само цифри и букви на латиница).

За да направят регистрацията максимално бърза, от Евробет дори не са добавили изискване за потвърждение на акаунта по имейл или телефон, което е задължително условие в повечето други букмейкъри.

С попълването на въпросните полета акаунтът ви вече е готов, но трябва да изпълните още една стъпка, за да можете и да поставяте залози от него. Първоначалният акаунт става единствено за разглеждане на сайта, а, ако искате и да залагате от него, трябва да отворите страницата “Активирай онлайн залози“.

Единственото, което трябва още да попълните в тази страница, е вашето ЕГН. Това изискване е свързано със сигурността на играчите и техните евентуални големи печалби. Представете си, че от онлайн акаунта спечелите 100 000 лв., но някой разбие акаунта ви и започне да претендира за парите. Когато към акаунта е свързано вашето ЕГН, печалбите ще могат да се изплащат само и единствено на вас.

Евробет ООД е регистриран администратор на лични данни по ЗЗЛД, така че можете да предоставите ЕГН-то си със същото спокойствие, с което го давате на мобилни оператори, банки и т.н.

Депозиране и теглене в Евробет

Броят не методите за депозиране и теглене в Евробет не са толкова много, но поне са включени едни от най-популярните посредници на онлайн транзакции в България, така че нито един от вас да не остане без удобна възможност да внесе пари по сметката си.

Вариантите пред вас са:

 • EasyPay
 • Epay
 • Банков превод
 • Дебитни и кредитни карти Visa
 • Дебитни и кредитни карти MasterCard

Вероятно всеки един от вас притежава дебитна или кредитна карта на Visa или MasterCard, но дори и да нямате такава винаги можете да се разходите до най-близкия офис на EasyPay или до най-близката банка, откъдето да захраните акаунта си със средства.

По-добре за вас обаче ще бъде е да не ползвате банковите клонове за вашия депозит, тъй като единствено при тях парите ви няма да бъдат по сметката на секундата, а и освен това е възможно банката да начисли някаква такса, докато при другите методи такава няма.

Само 10 лв. може да бъде депозираната от вас сума, която ще ви стигне за 100 колонки в игрите, при които минималният залог е 0,10 лв (Еврошанс е такава игра).

Същите методи могат да се използват и за тегления от сайта, като в този случай бързо стават само преводите към EasyPay и Epay, докато преводите към вашата карта или банкова сметка ще се забавят няколко дни.

Игри на Евробет

Еврошанс

Еврошанс е най-старата и най-известна лотарийна игра на компанията Евробет. Тя стартира през 2006 г. и до 2010 г. бе единствената игра на компанията, с което стана изключително разпознаваема сред хората и си събра огромен брой фенове.

Една от причините тази лотарийна игра да има толкова много фенове у нас е, че при нея трябва да изчакате само няколко секунди или минути, за да разберете дали печелите – теглене на тиражите има на всеки пет минути, като самите тегления могат да се следят на живо в сайта на Евробет.

Еврошанс, както и игрите Лотомания, Покер шанс, Случайни събития и Лотария България, предлагат прекрасни игрови платформи, които са създадени от българската компания Декарт. Тя е с повече от 20 години опит в развлекателната индустрия и нейни игри се предлагат на пет континента, като творенията им са известни със своята надеждност, високо ниво на сигурност и високо качество. Всичко това означава, че не трябва да имате никакви съмнения за това, че всички залози и тегления ще протичат гладко и без технически затруднения.

И така, как се играе Еврошанс?

При тази игра, играчът маркира между 1 и 12 числа от 80 възможни, като след това по време на тегленето се изтеглят 20 числа.

Максималната печалба в играта е 1 000 000 лв. Това означава, че ако сте познали всичките 12 числа и сумата на залога на колонката ви е 1 лв. или повече, вие ще станете милионер с едно теглене!

Таблицата на печалбите и коефициентите зависи от броя на маркираните от вас числа – 1, 2, 3 и така нататък до 12. Повечето играчи избират да играят с пълния набор от 12 числа, като в такъв случай таблицата на коефициентите е следната:

 • 12 / 20 – 1 000 000 коефициент
 • 11 / 20 – 25 000 коефициент
 • 10 / 20 – 2 400 коефициент
 • 9 / 20 – 1 000 коефициент
 • 8 / 20 – 150 коефициент
 • 7 / 20 – 25 коефициент
 • 6 / 20 – 5 коефициент
 • 0 / 20 – 4 коефициент

(Както знаете, печалбата се определя като се умножи размерът на залога по коефициента)

Феновете на Еврошанс могат също така да правят и специални залози за изтеглените числа, включително:

 • Поне 12 числа между 41 и 80
 • Поне 12 числа между 1 и 40
 • Интервал на сбора на числата – 210-706, 707-772, 773-847, 848-913, 914-1410
 • Залози за пъвото изтеглено число
 • Четен или нечетен сбор на числата

Ограничения на минималните и максималните залози в Еврошанс

 • Минимален залог на колонка – 0,10 лв.
 • Минимален залог на талон – 0,60 лв.
 • Максимален залог на талон – 3 000 лв.

5 от 11

“5 от 11“ е сред най-новите игри в портфолиото на Евробет, като тя бе добавена през 2017 г. Както подсказва името на играта, при нея се изтеглят 5 числа между 1 и 11, като това се случва на два пъти в две тегления, а играчите могат да участват в четири вида залози:

Без точен ред

Избирате между 1 и 7 числа, като се надявате те да се паднат в едно от две тегления. Ако участвате със 7 числа, вие ще умножите залога си по 8.00 при 5 познати числа и по 1.00 при 4 познати числа (1.00 коефициент означава, че вие ще получите точно толкова, колкото сте заложили). От името на този вид залози става ясно, че няма значение в какъв ред ще бъдат изтеглени числата – те просто трябва да се паднат в едно от двете тегления.

С точен ред

При този вид залози, трябва да познаете точния ред на изтеглените числа. Тоест, трябва да маркирате кое ще бъде първото изтеглено число, кое ще бъде второто и т.н.

Тъй като по този начин успехът е по-малко вероятен, следователно имаме и доста по-големи награди, като при 5 познати числа залозите ви ще се умножат 37 000 пъти.

Супер Игра

Участвайки в “Супер игра“ залозите, вашата цел е да познаете петте числа, които ще бъдат изтеглени в първото теглене, и петте числа във второто теглене.

50 000 е коефициентът, с който ще умножите парите си при познаването на всичките 10 числа.

Специални залози

Подобно на Еврошанс играта, и тук можем да правим специални залози, които биват:

 • Залози за сбора от изтеглените числа във всяко едно от двете тегления
 • Залози за разпределението на четните и нечетните числа (например, можете да заложите за 4 четни и 1 нечетно число, както и за всяка една друга възможна комбинация)

Ново теглене в “5 от 11“ лотарийната игра се прави през 5 минути.

Ограничения на минималните и максималните залози в 5 от 11

 • Минимален залог на колонка – 0,10 лв.
 • Минимален залог на талон – 0,60 лв.
 • Максимален залог на талон – 3 000 лв.

Лотомания

При играта “Лотомания“, втората игра на Евробет, трябва да маркирате следните неща:

 • Между 1 и 8 числа, като можете да избирате измежду всички числа в диапазона 1-20
 • Една от четирите звезди

В случай, че се паднат същите осем маркирани от вас числа и номерът на звездата, който сте избрали, ще спечелите 10 000 х сумата на вашия залог. Това означава, че със залог от само 1 лв. наградата ви ще бъде 10 000 лв.! Ако бъдат изтеглени вашите осем числа, но не сте познали номерът на звездата, коефициентът за вас ще бъде 1 000.

Подобно и на другите лотарийни игри в системата на Евробет, и тук имаме ново теглене на всеки 5 минути.

Ограничения на минималните и максималните залози в Лотомания

 • Минимален залог на колонка – 0,10 лв.
 • Минимален залог на талон – 0,50 лв.
 • Максимален залог на талон – 3 000 лв.

Покер Шанс

Играта на Евробет “Покер Шанс“ бе добавена в сайта през 2014 г. и тя е идеалното забавление за феновете на покера или поне за тези, които знаят как се играе най-популярният покер вариант Тексас Холд Ем.

Всяко едно своеобразно “теглене“ в играта представлява симулация на едно покер раздаване.

Вие виждате пред себе си три покер маси, като на първата имаме 4 ръце, на втората – 6 и на третата – 8.

На екрана ще ви бъдат показани картите на всяка една от ръцете и вашата проста задача е да изберете коя от тях ще спечели раздаването. Под всяка една ръка имаме коефициент, чиято големина зависи от това каква е вероятността дадената ръка да спечели към настоящия момент. Например, ако преди раздаването на общите карти една ръка е съставена от две аса, то е логично към този момент да тя да бъде силен фаворит и за нея да се предлага най-ниския коефициент.

Играта в Покер Шанс протича в четири етапа – раздаване на картите, флоп (първите три общи карти), търн (четвъртата обща карта) и ривър (петата обща карта).

След всеки един етап можете да поставяте залози, като имайте предвид, че коефициентите се променят динамично след всеки кръг. Както покер феновете сред вас добре знаят, дори и една обща карта на масата може да промени драстично развоя на събитията.

Накрая, след ривъра, най-силната ръка на масата печели и, ако имате поставен залог за нея, ще спечелите пари!

Ограничения на минималните и максималните залози в Покер Шанс

 • Минимален залог на колонка – 0,10 лв.
 • Минимален залог на талон – 0,50 лв.
 • Максимален залог на талон – 3 000 лв.

Спорт Шанс

Спорт Шанс играта (добавена през 2017 г.) е нещо доста по-различно от останалите игри на Евробет. Тя представлява т.нар. “виртуален футбол“ – нещо, което е много познато на ползващите онлайн букмейкърски къщи.

Виртуалният футбол представлява компютърна симулация на футболен мач, която е досущ като истински двубой. И, точно както и при спортните залози на истински двубои в букмейкърите, и тук имаме избор от разнообразни спортни пазари.

Така можем да залагаме за победител, водещ отбор в резултата към края на първото полувреме, двоен шанс, Под/Над голове, хендикап залози, сбор на головете, точен резултат и други – общо цели 73 различни вида залог се предлагат за всеки един от виртуалните футболни мачове в раздела “Спорт Шанс“.

Самата визуализация на виртуалния футбол в Евробет е създадена от английската компания с повече от 40 години в бранша Inspired, като към софтуера е добавен коментар на български език за още по-добро потребителско изживяване на българските играчи.

Както и при останалите игри, за които ви разказахме до момента, нов мач и в Спорт Шанс започва на всеки 5 минути, а един мач сам по себе си е дълъг около четири минути.

Единственото нещо, което не ни предлага Евробет в сравнение с най-добрите оператори на виртуални спортове в света, е възможност да залагаме на живо. Тук залозите приключват със започването на мача.

Ограничения на минималните и максималните залози в Лотомания

 • Минимален залог на колонка – 0,10 лв.
 • Минимален залог на талон – 0,60 лв.
 • Максимален залог на талон – 3 000 лв.

Лотария България

Под името “Лотария България“ са обединени всички скреч карти с моментни печалби на Евробет, които наброяват повече от 15 различни вида.

Цената на един билет е между 1 и 5 лева, като наградите достигат милиони левове.

По-различното при тези игри е, че не можете да купувате билети за тях от онлайн сайта на Евробет – в него можем само да проверяваме дали билетите ни печелят или не, както и можем да регистрираме своите билети за играта “Втори шанс“, където се предлагат различни награди като смартфони, телевизори, видеокамери, смарт часовници, дронове, лаптопи и други.

С регистрирането на повече билети ще натрупате по-голям брой ВИП точки, с които ще увеличите шанса си за спечелване на награда в томболите. Колко ВИП точки ще получите зависи от цената на билетите, като 1 лв. похарчен за билет е равен на 10 ВИП точки.

Поддръжка на клиентите

02/ 903 25 25 е телефонът, на който можете да се обадите за връзка с отдела за обслужване на клиентите, а на телефон 0700 20 260 можете да регистрирате кодовете на своите билети от “Лотария България“, когато нямате възможност да го направите през сайта на оператора.

bm@eurobet.bg имейл адресът е друг вариант за връзка с компанията, а страницата “Контакти“ в сайта предлага и бланка за задаване на въпрос.