Онлайн бинго съвети

Бинго топкиИграта на бинго онлайн е чудесен начин да прекарате свободното си време. Това е една забавна и вълнуваща игра, която освен огромно удоволствие, може да ви донесе пари и награди. Една от хубавите страни на бингото е именно, че е игра на късмет. Това значи, че всеки има еднакъв шанс за победа, независимо дали има опит или някакви специални умения. Това е една от причините тази игра да бъде толкова популярна сред хора от всички възрасти.

Въпреки че бингото е игра на шанс, има няколко неща, които можете да направите, за да увеличите шансовете си за победа и да направите деня си по- добър. Това са прости неща, които не изискват някакво специално обучение или умения за да ги изпълните.

Ето няколко съвета от нас, които е добре да спазвате при игрите си онлайн:

Бинго картони1. Станете член на няколко различни уебсайта за бинго. Това може да ви звучи малко странно, но различните сайтове предлагат различни суми на джакпота и различни промоции. Когато се присъедините към повече от един, можете да се възползвате от по- голямо разнообразие от възможности. Трябва да се уверите, че сайтовете, които сте избрали, са легитимни и имат добра репутация.

2. Ако искате да увеличите шансовете си за победа, най- доброто нещо, което можете да направите, е да играете с няколко карти. Все пак не взимайте огромен брой карти, които не можете да следите, но четири или пет карти ще ви дадат предимство пред играещите само с една или две. Не забравяйте, че трябва да маркирате тези карти ръчно, така че не се увличайте в броя им. Има и сайтове, които маркират картите автоматично. Ако играете в такъв сайт, можете да използвате колкото си карти пожелаете.

3. Имайте предвид, че шансовете ви за победа са по- високи, когато играят по- малко играчи. Вашите шансове намаляват с всеки играч, който се присъединява към играта. Разбира се, колкото повече са играчите, толкова по- голяма е печалбата. Търсете златната среда, не избирайте стаи с твърде много или твърде малко участници. Повечето от опитните потребители избягват да играят, когато бинго сайтовете са най- посещавани. Като не играете в пиковите часове, намалявате опонентите си и увеличавате шансовете си за победа. Опитайте се да разберете кога вашия сайт е най- посещаван и се опитайте, ако е възможно, да не играете в тези периоди. Те са най- често в ранната вечер (18-20 часа) и през уикендите.

4. Отнасяйте се с необходимото уважение към останалите участници в играта. Интернет е страхотно място да се социализирате и да срещнете нови приятели, но онлайн обществото очаква всеки нов член да бъде любезен и учтив. Ако сте твърде груб и непочтителен, това със сигурност ще попречи на доброто ви прекарване.

5. Не играйте бинго, когато други неща отвличат вниманието ви. Ако си говорите по телефона или се опитвате да гледате филм, има голям шанс да пропуснете номера и това да ви отнеме победата. Това важи за сайтовете, в които няма опция за автоматично отбелязване на числата. В останалите можете спокойно да се занимавате с нещо друго, но по този начин се губи част от тръпката.

6. Пазете по- голямата част от парите си за големите джакпоти.Повечето сайтове предлагат прогресивно нарастващи джакпотове(когато някой го спечели, джакпота пада до определено минимално ниво). Когато видите спечелен голям джакпот, запишете сумата на печалбата. Ако правите това достатъчно често, скоро ще имате голяма база от данни и ще знаете, когато джакпота достигне своя пик. Тогава трябва да се хвърлите в „голямата игра“ и да закупите по- голям брой карти. Статистиката сочи, че най- големите джакпоти падат в петък и събота вечер. Може би това е точното време за вашата игра.

7. Проверявайте какви бонуси дават различните уебсайтове. Бонусите са най- важния аспект при избора на бинго зала, така че проверявайте добре това. Колкото повече бонуси са дадени, толкова по- добре! Както знаете бонуса представлява парична сума в размер на определен процент от депозита (понякога достига до 200%), а може би ще се съгласите, че няма нищо по- хубаво от безвъзмездно дадените пари. Въпреки това бонусите не трябва да бъдат единствения определящ фактор при избора на сайт. Повечето бонуси са само за първия депозит, но някои от онлайн залите предлагат и бонус за втори или за всеки следващ депозит в размер на около 50% от вкараните пари. Ако кажем, че вкарате 50 лв, ще имате на разположение 75 лв за игра.

8. Бонусите може да са пари за нищо, но не ги губете само защото са безплатни. Вместо това използвайте бонуса да проучите всички различни опции и игри в сайта, за да можете когато вкарате свои пари, да имате ясната идея какво ще правите.

9. Не продължавайте да играете, когато влезнете в серия от загуби и респективно в лошо настроение. Дайте си малко почивка, а ако вече сте купили билети, изберете функцията за автоматично отбелязване на числата, ако е налична, и излезте на разходка например.

10. Не бъдете суеверни. Суеверието няма да ви помогне да спечелите и не смятайте, че ако носите късметлийската си блуза или имате карти с любими цифри, то обезателно ще спечелите. Бингото е игра на късмет и никой не е в състояние да предскаже крайния изход.

11. Запознайте се обстойно с правилата. Уверявайки се, че знаете идеално правилата на играния вид игра, също увеличавате шансовете си за победа. Ако знаете перфектно всеки аспект в играта и как работят отделните джакпоти, то вие ще имате голямо предимство пред останалите. Проверете дали във вашия сайт има онлайн уроци за отделните игри.

Е, оказа се, че нещата, които можете да направите, за да увеличите шансовете си за победа не са толкова малко, като се има предвид, че бингото е игра на късмет. Късметът е нещо, което в определени периоди ще е с вас, но във други няма да е. Вашата задача е да не допускате грешки, когато фортуна ви помага. Грешки, които най- вероятно ще ви лишат от печалбата.Разликата между успешните и неуспешните играчи е във горните точки. Следвайте ги и ще бъдете от първия вид. Помогнете на късмета си!