100 лв бонус от лицензирания сайт на Bet365.com за България (важат условия 18+)

Както почти всички онлайн букмейкъри, и bet365 предлага бонус за всички свои нови клиенти. За разлика от някои от тях обаче, правилата за взимането и превъртането му в bet365 са много прости и изчистени, така че да са максимално удобни за клиентите.

За да вземете бонуса трябва да депозирате поне 10 лв. в сметката си и той автоматично ще ви бъде прехвърлен след като въведете кода, получен на имейла. Максималната сума, върху която се дава бонусът, е 100 лв. За да имате право да изтеглите бонус средствата, трябва да направите залози в размер на три пъти стойността на депозита и бонуса. Например, ако депозирате 50 лв. и получите бонус 50 лв., ще трябва да заложите общо 300 лв., за да можете да изтеглите средствата си. Имайте предвид, че залозите с коефициент под 1.50 не се броят към сумата за превъртане, а същото важи и за залозите на азиатски хендикап.

Препоръчай приятел

Това е бонус, при който получавате по 25 лв. всеки път, когато ваш приятел или който и да е се регистрира след ваша покана. А освен това, бонус получава и поканеният от вас човек, също в размер на 25 лв. Единственото, което трябва да направите, е да попълните специален формуляр с данните на вашия човек и системата автоматично ще изпрати писмо на неговия и-мейл. Ако той се регистрира след като е отворил линка от писмото, и двамата получавате 25 лв.

100% Бонус за Евро Мачове

Тази оферта е за направени множествени залози върху мачове от най- големите европейски първенства или по- специално за Висша Лига на Англия, Серия А, Примера Дивисион, Първа Бундеслига и Шампионската Лига. Размерът на този бонус зависи от броя на избраните селекции в множествения залог. При три мача във фиша бонусът е 5%, а при 14 мача получавате максималния бонус от 100%. Няма изискване за превъртане на този бонус, просто залагате, печелите и получавате.

Нулево Равенство – Отменен Залог

Мачовете без гол не са най- неприятните неща, когато става въпрос за залози в бет365. Всички залози, направени за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст (точен резултат + първи голмайстор) на който и да е мач, ако той завърши без гол, залогът ви се връща.

Подсигурен залог за първи голмайстор

Ако заложите за първи голмайстор в който и да е мач, но вашият човек не вкара първият гол, но все пак отбележи някой от следващите, ще получите печалба. Тя се урежда на 1/3 от коефициента, на който сте заложили за първи голмайстор.

50% Парлей Бонус

Този бонус важи за множествени залози, направени върху мачове от първенствата на САЩ и Канада в следните спортове: баскетбол, хокей на лед, бейзбол и американски футбол. Първенствата, за които по- специално важи промоцията, са НФЛ, НКААФ, КФЛ, НБА, НКААБ, МЛБ и НХЛ, Бонусите започват от 5% при множествен залог с две избрани селекции и стигат до 50% при 12 или повече селекции. Трябва да се отбележи, че промоцията не важи за всички видове залози, а само за хендикап, хендикап за отделните полувремена, общо в мача, общо за първо и второ полувреме и за победител в мача.

50% Бонус Евро Баскет

Оферта за любителите на баскетболната игра. Предоставя ви се бонус до 50% за залози върху най- големите първенства и турнири – италианската Лига 1, немската Бундеслига, Лига АСВ на Испания, Евролигата и Еврокупата. Става въпрос само за мъжките първенства и турнири. Бонусите започват от 5% при множествен залог с две избрани селекции и стигат до 50% при 12 или повече селекции.

Нов Шанс в Продълженията

Бонус за мачове от Ръгби лийг и Ръгби Юниън. Ако при някоя от тези ръгби срещи се стигне до продължения, а вие сте имали непечеливш залог преди това, то продълженията ви дават още един шанс да спечелите. Ако след края на продълженията вече резултатът е такъв, че ако беше такъв и в края на редовното време, залогът ви да беше печеливш, то той се брои за спечелен.

Конни надбягвания – безплатен залог

Ако познаете победителят с коефициент над 5.00 в т.нар. „Основни състезания“ в bet365, получавате право на безплатен залог за следващото такова основно състезание. Тази оферта се предлага за две състезания всеки ден.